1. Snit rødkålen fint, og vend den med groft hakket persille og fileter af appelsin samt lidt saft. - Lad det trække 10 minutters tid.

2. Pluk andekødet i passende bidder.

3. Rul bunden ud (30 cm i diameter), og fordel en skefuld tomatsovs på bunden. Husk at lade ½ cm være fri hele vejen langs kanten, så man får en god skorpe.

4. Pluk halvdelen af mozzarellaen, og fordel jævnt over bunden.

5. Fordel nu and ud over pizzaen. Husk, at enkel og moderat fyld er vejen til skarpe pizzaer. 

6. Put 6 små tesketoppe mascarpone på pizzaen hist og her.

7. Dryp med lidt olivenolie.

8. Bag ca. 4-5 min. eller til skorpen er gylden og sprød ved ovnens højeste temperatur. Meget gerne på en bagesten.

9. Pynt den færdige pizza med den råmarinerede rødkålssalat og en god omgang friskrevet peberrod.