'Gourmetpizza' var der pludselig noget der hed tilbage i midten af sidste årti. Flere seriøse kokke og restauratører tog tendensen op, og fik vænnet københavnerne til pizzaer af en helt anden standard end de fleste var vant til. Ind fra sidelinien kom også Gorm Wisveh, en autodidakt pizzabager fra Bornholm, som med en udogmatisk tilgang til pizzabagningens kunst fik mange til at gå mætte og gennemhyggede fra det lille 'spiseri' i Magstræde 16 i Københavns brostensbelagte stræder. Pizzabundene var sprøde, fyldet utraditionelt - og snart kunne Gorm Wisveh kalde sig både kogebogsforfatter og TV-kok.

Nu får Gorm Wishveh sin helt egen pizzakæde, når restauranterne Magstræde 16, Nyhavn 14 og Gorm's Pizza i Torvehallerne samles under én hat med samme logo og vin- og gourmetpizzakonceptet som fælles kendetegn. De tre steder vedbliver at være forskellige i stil, stemning og indretning, "vi kommer ikke til at strømline konceptet som en rigtig kæde," står der i pressemeddelsen. Men rigtig eller ej, de nye navne og Gorm's kædestatus skal fejres, og det sker med en fest på Nyhavn 14 på mandag den 1. oktober, hvor alle er velkomne til pizze og bobler.