I 2019 lancerede verdens bedst sælgende gin, Gordon’s, den vellykkede Gordon’s Pink Summer Tour. Idéen gik ud på, at Gordon’s rejste rundt i det meste af Norden med en slags pop-up sommerkiosk. Nu er barbilen tilbage, og denne gang er temaet staycation. I august kommer bilen til at besøge Danmark, hvor den forhåbentlig vil bringe en afslappet feriestemning med sig.

Gordon´s Gin Barbil triller ind på Ofelia Beach og Halvandet_1

Barvognen er udstyret med et bredt udvalg af Gin & Tonic´s lavet med Gordon’s London Dry Gin, Gordon’s Premium Pink, Gordon’s Sicilian Lemon og Gordon’s Alcohol Free Spirit. Gæsterne vil kunne skabe deres egne unikke cocktails ved at vælge deres foretrukne gin og efterfølgende tilføje forskellige ingredienser som blandt andet hyldeblomst, passionsfrugt, mynte, lyserød grapefrugt og slikkepinde. På cocktailmenuen vil der også være adskillige unikke Gin & Tonic´s inspireret af specifikke europæiske feriedestinationer som Palma, Saint Tropez, Hydra og Amalfi.

- Det føles helt fantastisk at være på vejen igen, og denne gang har vi udstyret barbilen med Gordon’s fulde sortiment. Det har været svært at ses med familie og venner det seneste år, derfor har målet med Gordon’s Staycay Summer Kiosk også været at skabe en oplevelse i kosmopolitiske omgivelser, der forkæler folk. Vi længes alle sammen efter varme nætter, solnedgange, drømmende musik og en god Gin & Tonic. Så der her er en lille ”ferie” sydpå, uden at man behøver sætte sig i et fly, siger Sophia Torabbeigi fra Diageo.

I løbet af sommeren 2021 har Gordon’s Staycay Tour besøgt steder som Lydmar og Hallwylska i Stockholm og Pir4 / Tønsberg i Norge. Nu er turen kommet til København, hvor Ofelia Beach får besøg at barbilen 10. og 11. august, inden Halvandet på Refshaleøen får besøg af den fra 13. til 15. august. Under besøget bliver der afholdt konkurrencer, hvor gæsterne kan vinde et besøg af den fuldt udstyrede barbil til en privat begivenhed.

Barbilen vil medbringe en baggrund på turen, hvor folk kan konkurrere om at tage det bedste feriebillede og lægge på deres Instagram med hashtagget #staycaytour.

DK TOUR PLAN

10. – 11. august – Ofelia Beach, København

13. – 15. august – Halvandet, København