Gode restauranter i Trekantsområdet

31/8 2017

 

Oftest taler vi om restauranter i København og Aarhus, men vi har så mange dejlige restauranter fordelt i hele landet. Spiseliv giver her et bud på nogle forskellige typer restauranter i trekantsområdet med byerne, Fredericia, Vejle, Kolding og Middelfart.

Perhaps i Fredericia

Perhaps i Fredericia

Hos Perhaps finder man en helt unik sammensætning af en cool tapasrestaurant, med en lang cocktailbar og selskabslokaler med glasvægge. Det kan lyde som et formelt sted, men det er en total afslappet atmosfære, med god musik i baggrunden og en munter stemning. Restauranten har åben fra mandag til lørdag, både til frokost og aften.

Perhapss profil på Spiseliv »

Kims Køkken - Fredericia

Kims Køkken - Fredericia

Her er skøn atmosfære med baggrundsmusik og et smilende personale, som tydeligt nyder at servicere sine gæster. Menukortet er mest asiatisk med masser af småretter fra forskellige egne og som let kan deles ved bordet. Sammensæt selv eller lad køkkenet bestemme. Derudover, findes smagsfulde supper, Dim Sum og andre asiatiske a la carte retter samt Asian Fondue, som skal forudbestilles. Restauranten er åben alle dage til frokost og aften, bortset fra søndag aften.

Kims Køkkens profil på Spiseliv »

Restaurant Valdemar - Kolding

Restaurant Valdemar - Kolding

I Koldings gamle kvarter med snoede veje og brostensbelagte gader ligger denne hyggelige danske restaurant. Terrassen er integreret med huset og giver derfor læ, således man det meste af året kan følge bylivet alt imens frokosten, kaffen eller middagen nydes udendørs. Restauranten rummer en afslappet atmosfære i moderne omgivelser med rolig belysning og kig til køkkenet. Her er en variation af små miljøer, så man kan finde sig godt til rette, uanset om man kommer forbi til en hurtig frokost eller en hel aften til månedens menu. Restauranten er åben tirsdag til lørdag, både frokost og aften.

Restaurant Valdemars profil på Spiseliv »

Taverna Hellas - Vejle

Taverna Hellas - Vejle

Den græske restaurant, Taverna Hellas, finder du i centrum af Vejle ved gågaden i Nørregade. I den lyse restaurant og i den overdækkede gårdhave er der afslappet og familiær stemning, for den græske indehaver Georgios lægger stor vægt på, at gæsterne skal føles sig godt tilpas og afslappede i hans hyggelige restaurant. Restauranten er åben fra kl. 17:00 mandag til lørdag.

Taverna Hellass profil på Spiseliv »

Remouladen - Vejle

Remouladen - Vejle

På Restaurant Remouladen i Vejle møder du det danske køkken fra sin bedste side. Her får du kvalitets råvarer og alt er lavet fra bunden, lige fra rødbederne, til brødet... og selvfølgelig remouladen! Her får man en fantastisk havneudsigt, uanset hvor i restauranten eller på terrassen man sætter sig. Restauranten er åben alle dage, både til frokost og aften.

Remouladens profil på Spiseliv »

Kongebrogaarden - Middelfart

Kongebrogaarden - Middelfart

Restaurant Dannebro ligger med den mest unikke beliggenhed på det gamle og velkendte Hotel Kongebrogaarden i Middelfart. Gode råvarer, smag og historie er helt grundlæggende i køkkenet, naturen omkring Kongebrogaarden er vores største leverandør. Menuen følger årstiden og sæsonens udvalg. Restauranten er åben alle dage, både til frokost og aften.

Kongebrogaardens profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.