Picture

God japansk mad på Vandkunsten

Damindra er et besøg værd for betjeningen alene, for Damindra, som er en af ejerne bag restauranten, har et servicegen, mange tjenere kunne lære af. Han har også haft en finger med i spillet i indretningen af restauranten, som med minimalistisk interiør tilsat masser af friske blomster er personlig og smagfuld på samme tid.   Køkkenet tager udgangspunkt i traditionelle og lidt anderledes japanske retter gjort på lokale råvarer foruden varer importeret direkte fra Japan og Sri Lanka, hvor Damindra er fra. Specialiteterne er sushi, nigiri, yakitori og toban yaki foruden japanske kaiseki-retter med særlig vægt på grønt og skaldyr.  

LÆS MERE OM DAMINDRA OG BOOK BORD

 Asiatisk restaurant i København - 6 gode tips

Thai Asien har forkælet københavnerne med god hjemmelavet thaimad i 17 år og imellem tiden flyttet fra Toldbodgade til Cort Adelers Gade, stadig tæt på Nyhavn. Måske du har været forbi for flere år siden, men kom trygt igen - stadig Somkhuan og Tam i køkkenet - og denne gang kan maden nydes i den lyse restaurant med højt til loftet og god plads til både de få og de mange ved langbordet. 

LÆS MERE OM THAI ASIEN OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_1Asiatisk stilfuld restaurant i hjertet af København

I hjertet af København, i en parallelgade til det berømte Strøget, ligger en moderne arkade ved navn Galleri K. Her finder man The Market, en elegant asiatisk restaurant Købehavn med en indbydende atmosfære. Menuen præsenterer en bred vifte af smagfulde retter fra forskellige asiatiske køkkener, så der er noget for enhver smag. The Market er ikke kun et ideelt valg til middag, men også et perfekt sted at nyde en afslappet frokost, hvis man trænger til en pause fra shoppingturen på Magasin eller Strøget. Dette er en oase af velsmagende asiatisk mad i hjertet af byen.
LÆS MERE OM THE MARKET ASIAN OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_9

Autentisk kinesisk mad på Istedgade

Magasasa er kendt for at servere ægte, autentiske kinesiske retter uden fordanskning. Menukortet byder på et spændende udvalg af kinesiske tapas fra forskellige regioner, hvilket giver gæsterne mulighed for at smage sig igennem Kinas mangfoldige køkken. Derudover kan man nyde de lækreste cocktails fra baren, der komplementerer måltidet perfekt.

Udover den klassiske Magasasa, finder man også Magasasa Dim Sum og Cocktails i Kødbyen. Her kan man nyde kinesiske småretter og cocktails, der er krydret på en helt særlig kinesisk måde. Dim Sum er en skøn mulighed for at dele retter og opleve forskellige smagsoplevelser i et hyggeligt og socialt format.

LÆS MERE OM MAGASASA OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_3

Thai gourmet på Nørrebro

Kiin Kiin, beliggende i Nørrebro, er verdens eneste thairestaurant med en Michelin-stjerne. Lokalet, som tidligere husede en hashklub, er nu omdannet til et elegant spisested, takket være ejerne Henrik Yde og Lertchai Treetawatchaiwongs' fantastiske sans for smukke detaljer og komfort. Med deres fokus på kvalitet og luksus er Kiin Kiin Københavns dyreste thairestaurant, men også den bedste. Her serveres thaimad i en helt særlig, elaboreret udgave, der gør det til en kulinarisk oplevelse uden sidestykke. For gourmander, der sætter pris på autentiske smagsoplevelser og eksklusive omgivelser, er Kiin Kiin et absolut must-visit i København.

LÆS MERE OM KIIN KIIN OG BOOK BORD

Gode asiatiske restauranter i København_7Populær Thailandsk take away på Strandvejen

Thai Lanna er en hyggelig take away-forretning beliggende på Strandvejen i Hellerup. Siden 1998 har denne lille perle været kendt for at servere noget af byens bedste thaimad. En af Thai Lannas nøgleprincipper er at levere frisklavet mad til kunderne, hvorfor de kun begynder tilberedningen, når der er modtaget en bestilling over telefonen eller personligt. På denne måde sikrer Thai Lanna, at deres kunder altid modtager retter, der er fuldstændig nylavede fra woken eller gryden. Dette engagement i kvalitet og friskhed har gjort Thai Lanna til et populært valg for dem, der ønsker at nyde autentisk thaimad i Hellerup og omegn.

LÆS MERE OM THAILANNA OG BOOK BORD

SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV