Der er tænkt over de mindste detaljer på Københavns nye, vietnamesiske konceptbutik og -cafe, som åbner den 30. oktober på Frederiksberg. Navnet bliver Concept Store District Tonkin, og bag det nye sted står Nickie Mydung Nguyen, som selv har vietnamesiske rødder.

 
Konceptet er en kombination af en vietnamesisk foodshop, et kunstgalleri og interiørbutik, og District Tonkin bliver Københavns første concept store med fokus på Vietnam.
 
Indokinesisk køkken
I cafeen kan man blandt andet få avocado smoothies, vietnamesisk kaffe og friskbagte Bánh Mì baguettes. Bánh Mì er franske baguettes med friske, vietnamesiske råvarer – et godt eksempel på, hvordan det indokinesiske køkken er opstået i mødet mellem to madkulturer. 
 
District Tonkins vision er at fremme vietnamesisk kultur i Danmark og skabe kendskab til vietnamesisk kunst, mad og performance. Derfor har alt i butikken, så vidt muligt, en relation til Vietnam. Lige fra butikkens indretning, varerne, maden til den buddhistiske gæstfrihed hos de serverende bag kassen. Den gode karma er garanteret, for buddhistiske munke fra hele Europa er rejst hertil for at velsigne butikken, så den kommer godt fra start.
 
Concept Store District Tonkin åbner den 30. oktober på Gammel Kongevej 152A på Frederiksberg.