1. Rør vand, gær og salt sammen

2. Tilsæt melet lidt efter lidt til dejen har en fast men fugtig/klæbrig konsistens. Den skal ikke slippe skålen, men heller ikke være helt flydende

3. Dæk skålen til og lad dejen hæve til dobbelt størrelse et lunt sted. Det tager cirka 2 timer

4. Læg bagepapir i bunden af to små bradepander (eller én stor, da skal bagetiden blot forlænges lidt). Hæld godt med olie ud over bagepapiret og hæld dejen over i bradepanderne i to lige store portioner

5. Lad brødene efterhæve yderligere 1/2 time. Tænd ovnen på 225 grader

6. Hæld godt med olie ud over dejen og prik dybe huller med fingrene. Drys salt og hakkede krydderurter ud over

7. Bag brødene i 20 minutter. Tag dem ud af bradepanderne og bag dem i yderligere cirka 10 minutter til de lyder hult, når man banker på dem