Perleløg og comice-pærer pocheret i juice af jordskokker
Jordskokkerne skrælles og juices, koges op og skummes af. Denne væske koges med honning og citronsaft til en lage. Pærerne skrælles og udskæres og pocheres herefter i jordskokkelagen sammen med de pillede perleløg.

Fasanbryster
Fasanen ordnes og tilberedes i afklaret saltet smør og en krydderiblanding af enebær, røget salt, sort peber, spæd rosmarin og spæd citrontimian. Når fasanerne er færdige, skæres fasanbrysterne af og er klar til servering.

Marinerede kastanjer
Kastanjerne knækkes og skrælles. Herefter skæres de i tynde flager, der marineres i olie og salt.

Bitre salater
Salaterne ordnes og skylles. Herefter marineres de i rapsolie og balsamicoen før brug. Servering Anret fasanbryst på tallerknen sammen med råmarinerede kastanjer, bitre salater samt perleløg og comice-pærer pocheret i juice af jordskokker.