August måned bliver sidste chance for at opleve en af madscenens grand old men, Erwin Lauterbach, på restaurant Saison. 
 
Som en markant skikkelse i restaurantionsmiljøet har han både venner og nogle, der ikke er. Men faktum er, at han har betydet en stor del for maden, vi har fået serveret på vores tallerkener. For eksempel er Erwin én af de første, der for alvor tog grøntsagerne seriøst herhjemme. Siden han åbnede Restaurant Saison i 1981 (!) på Hotel Østerport, til i 1989 at rykke til Skovshoved Hotel for derefter at rykke til Strandvejen 203 i 1993 – til nu, hvor Restaurant Saison ender sine dage på adressen. 
 
Al fokus bliver nu fokuseret på Lumskebugten, selvom Erwin dog under navnet ”Saison Food” vil lave arrangementer ud af huset.
 
Inden da er det som sagt stadig muligt at se Erwin og alle andre fra de store Saison-team i action. Eller måske at deltage i nogle af de events, der sker op til lukkedagen:
 
DE TRE SOMMELIER’ER 21. august
Dyst, fight, konkurrence – hvor du som gæst skal være med til at give point for tre erfarne nørders vin- og madvalg. Den 21. august har Saison arrangeret en helt særlig sommelier-dyst på Saison, hvor man har inviteret Søren Hansen, Allan Hiort og Lars Spring til at komme med to af deres favoritvine. Derudover har de været med til at sammensætte en 6-retters menu, der serveres til vinene. De tre sommelierer (muskerterer?) har alle en tæt forbindelse til Saison, hvor Søren Hansen startede helt tilbage, da Saison åbnede i 1981. Siden 1993, hvor adressen blev Hellerup Park, har Lars og Allan Hiort sammen og på skift været Saisons sommelier og restaurantchef - i dag er Lars hos Lumskebugten og Søren Hansen er kommet tilbage og styrer Selskabslokalerne i Hellerup.
 
Arrangementet løber af stablen tirsdag den 21. august kl. 18.00 (fast tid) Pris pr. person alt inklusive kr. 1195,00. Tilmeld dig på telefon 39 62 21 40 eller pr. mail til saison@saison.dk.
 
DEN SIDSTE KOKKESKOLE 25. august
Der vil blive afholdt en spektakulær sidste kokkeskole lørdag den 25. august 2012 kl. 10.30 i Saisons madatelier i kælderetagen på Hellerup Parkhotel. Den sidste nadver. Bare med lidt mindre tørt brød.  
Du kan tilmelde dig ved at skrive en mail til saison@saison.dk eller du kan ringe til på telefon 39 62 21 40. Pris pr. deltager kr. 1250,- (Pris pr. ledsager kr. 750,-).