I hjertet af Esbjerg ligger hotel Britannia, som er meget, mere end et 4 stjernet hotel. Den nyrenoverede bygning byder på alt hvad man kan ønske sig, uanset om man ønsker en god nats søvn i et af hotellets mange velindrettede værelser, en god middag i hyggelige omgivelser, aflukkede selskabslokaler med plads til mange, en festlig aften på pub med livemusik, eller måske simpelthen har behov for at finde det perfekte sted - som kan klare det hele på én og samme tid – måske i forbindelse med et større arrangement, en familiefest, bryllup og runde fødselsdag, firmaarrangement eller noget helt andet.

Britannias Restaurantchef, Jann Rosenkilde Olesen fortæller til Spiseliv; ”Alle er velkomne her på Britannia. Det er langt fra kun hotellets gæster der benytter sig af vores mange faciliteter. Også besøgende i Esbjerg og Esbjergenserne er flittige gæster både i Brasserie B, på Underground, og firmaer booker vores mange selskabslokaler til afholdelse af arrangementer og events.”

Hotellet

Hotel Britannia blev bygget i 1965 og renoveret i 2008, så det i dag fremstår moderne, hyggeligt og stilrent. Der er trådløs internet overalt på hotellet og hotellet byder på mange spændende pakke-arrangementer, som fx miniferie med 3 overnatninger, til 1050 kr pr person inkl morgenbuffet. Her er rig mulighed for at opleve det fantastiske vadehav, med sejltur til Fanø, sort sol, Østers safari og dejlige sandstrande – alt efter sæson.

Restauranten
Brasserie B som serverer mad fra morgen til aften alle ugens dage, har et yderst indbydende menukort og et køkken på høj niveau. Uanset om man er gæst på hotellet eller blot ønsker en rigtig god middag på et af Esbjergs bedste spisesteder, så er man hjertelig velkommen i Brasserie B.

Pub med live musik
Danseglæde og livemusik hele 5 dage om ugen. Tirsdag til lørdag spilles der et bredt udvalg af live musik og gæster er altid velkomne om det så er til en fyraftens øl, eller en cocktail med veninderne.

Selskabslokaler og Konferencer.
Britannia råder over hele 9 selskabslokaler af forskellig størrelse. Så uanset om det er den runde fødselsdag, bryllup, konfirmation, konferencer, møder, en formel reception eller årets firmafest, så finder du hos Hotel Britannia selskabslokaler i Esbjerg som kan rumme op til 300 personer. Her er forskellige muligheder for såvel mødepakker og menuer til festen.