Når solen skinner over København, er der simpelthen ingen grund til at holde sig fra havneområderne. Café IDAbryggen er en af de ders må perler, som man har en tendens til at glemme, men som i solskin simpelthen er alle pengene værd, og så kan man spise der.

Det udendørs køkken byder på caféklassikere som sandwich med kalkun, avocado, tomat og mayo, burger fra grill i frisk bolle og corque monsieur, blot for at nævne nogle af de simple og gode retter, som IDAbryggens køkken serverer hver dag frem til ved 17-tiden cirka. Åbningstiderne afhænger også en lille smule af vejret, men du kan i hvert fald se de officielle åbningstider her.

I weekenden er der brunch for 175 kr. frem til kl. halvtre, og på tallerknen omfatter det bl.a. koldrøget laks, æg en cocotte, skyr med honningsyltede nødder, frenchtoast med blåbærsirup m.m., og selv om der stadig er et stkke tid til, så vil vi godt lige slå et slag for Café IDAbryggens deltagelse i jazzfestival, hvor du netop i år vil kunne sidde og nyde en god gang brunch i solen for kun 10 kr. mere, mens Thomas Clausen gi'r den på klaveret den ene søndag, og Hugo Rasmussen på bassen den næste søndag. Det er da vist ikke til at klage over!