Torsdag d. 28. januar afholder Restaurant ET sit første special arrangement i år 2016 "Fiske-/skaldyrsaften" og sædvanen tro er det i samarbejde med Skagenfood. Deres gode ven og kollega Jacob Dahl Andersen fra Skagenfood fylder bilen med friske fisk og skaldyr direkte fra auktionerne i Skagen og Strandby og kører derefter til Aarhus, hvor han i fællesskab med Restaurant ET vil lave en super lækker 6 retters menu. Af gode grunde vides endnu ikke hvad der er på auktionen denne dag, men Restaurant ET lover at det bliver de bedste fisk og skaldyr fra de danske farvande.

Jacob Dahl Andersen er til dagligt kok og foodstylist hos Skagenfood i Strandby. Jacob har været udlært kok i over 20 år og han har mange års erfaring fra mange toprestauranter i både ind og udland. Han har en stor forkærlighed til det asiatiske køkken, og mon ikke han fremtryller en ret eller to inspireret fra denne verdensdel?

Krydret med Restaurant ETs klassiske franske køkken forventes igen i år en fantastisk aften i fiskens og skaldyrets tegn. Restaurant ET´s sommelier Peter Kresten Josefsen sætter vin til alle retterne, og de franske dråber vil blive udfordret af de asiatiske smage.

 

Praktiske informationer

Snacks & 6 retters menu - 798 kr.
Tilpasset vinmenu - 498 kr.

På dagen trækkes lod om 3 flotte præmier fra Skagenfood, og alle der bestiller bord til denne skønne aften får et eksklusivt tilbud på flere af Skagenfoods produkter.

Arrangementet starter kl 18.30, men man er meget velkommen til at komme før og få et lille glas bobler eller en forfriskning (ikke inkl).

Kontakt Restaurant ET på tlf. 8613 8800 og bestil bord med det samme. Bemærk, at der er et begrænset antal pladser til dette specialarrangement.