Eksklusive søndage på Hotel d´Angleterre

Eksklusive søndage på Hotel d´Angleterre

Sabina
Spiseliv.dk

Kunst, tradition og håndværk går op i en højere enhed, når champagnehuset Krug sammen med d’Angleterre fortolker den engelske klassiker Afternoon Tea. Krug Afternoon ”Tea” serveres alle søndage i Gallery Hall på Hotel d´Angleterre.

”Det handler om at nyde livet”. Sådan lyder mantraet hos Olivier Krug, Director de la Maison og sjette generation i champagnehuset Krug. Den tilgang matcher godt med d’Angleterres sans for det dekadente, både i indretningen, men også inden for sanselig gastronomi. På den baggrund har det været naturligt for de to parter at gå sammen i et unikt samarbejde, som danskere og turister kan få glæde af.

Resultatet af samarbejdet er Krug Afternoon ”Tea”; en helt særlig fortolkning af den engelske klassiker, som vil blive serveret i Gallery Hall på d’Angleterre hver søndag i tidsrummet 15-17. At der er tale om en lidt usædvanlig version af Afternoon Tea bevidnes blandt andet af, at omdrejningspunktet ikke er te, men den eksklusive champagne; Krug Grande Cuvée. Den tilhørende servering udgøres af delikatesser, der matcher Krugs ekstraordinære niveau – blandt andet indgår hummer, trøfler og foie gras i de gastronomiske kreationer.

Inkluderet i oplevelsen er et glas Krug Grande Cuvée og mulighed for tilkøb af andre Krug-champagner, men for de, der gerne vil have den mere traditionelle Afternoon Tea-oplevelse, serveres der også kaffe og te. Således er der al mulig grund til at forberede sig på en eftermiddag lidt ud over det sædvanlige – en eftermiddag, hvor man som gæst for alvor kan nyde noget af det bedste livet kan tilbyde.

Om d’Angleterre
d’Angleterre er Danmarks eneste 5-stjernede deluxe hotel. d’Angleterre blev etableret i 1755 og er i dag kendt for sin eksklusive stil, der emmer af luksus og elegance. Krug Afternoon Tea serveres i den smukke Gallery Hall, der sikrer en elegant og samtidig intim stemning. De perfekte omgivelser til en oplevelse udover det sædvanlige.

Om Krug
Krug er et af de mest anerkendte huse i Champagne, med en historie der går tilbage til 1843, hvor huset blev grundlagt af Johann-Joseph Krug. Krug hører til blandt verdens højest rangerede champagnehuse. Med et eksklusivt udvalg af elegante champagner, har huset siden 1843, fokuseret på at producere det bedste inden for champagne. Krug er anerkendt verden over for deres kompromisløse og høje kvalitet, og alle husets champagner nyder stor anerkendelse blandt kritikere.