Årets bedste cocktail ved weekendens danmarksmesterskaber i cocktail blev en Cucumber Yum Yum kreeret af Hardeep Rehal fra baren 1105. Den læskende drink bestående af bl.a. gin, honning, hindbær og naturligvis agurk åbner dermed op for en plads ved verdensmesterskaberne i cocktail/longdrink, som finder sted i august. Det er anden gang, Hardeep vinder DM i cocktail.

Andenpladsen blev indtaget af Meik Pizziuti fra Ocean Club, som også tidligere har stået på den øverste plads på sejrsskamlen. Tredjepladsen gik til en af veteranerne indenfor cocktailkunsten, Yvonne Kubach fra Y's Copenhagen. Første gang, hun vandt DM, var i 1995 og siden er det blevet til en god håndfuld medaljer både nationalt og internationalt.

"De to finalister var, den yderst stilsikre Kasper Riewe Henriksen og den unge Jesper, der med charme, selvtillid og lækkert mikrofonhår, tog kegler hos publikum"

Flairingmestrene tog kegler

Indenfor disciplinen flairing blev der ligeledes uddelt billetter til VM. Konkurrencen går i bedste Tom Cruise-stil ud på at jonglere og kaste med alt det barudstyr, som kastes kan, i 5 minutter for til sidst at have kreeret en cocktail, som også smager godt. De to finalister var den yderst stilsikre Kasper Riewe Henriksen og den unge Jesper, der med charme, selvtillid og lækkert mikrofonhår, tog kegler hos publikum. Stemningen var på kogepunktet.

Førstepladsen endte med at gå til den erfarne Kasper, som er den ene af indehaverne bag bar-catering firmaet Bouncing Olive.