Billetsalget til efterårets Dining Week i uge 42 har nået nye højder! Over 55.000 gæster har nu sikret sig deres billetter, og om præcis to uger går startskuddet til 10 dage med gastronomiske oplevelser over hele landet. Flere af de deltagende restauranter melder nu udsolgt, så hvis gæster skal nå at få fingrene i deres billetter, er det så småt ved at være sidste udkald!

Fra fredag d. 10. t.o.m. søndag d. 19. oktober 2025 inviterer flere end 300 restauranter over hele landet til 10 dages restaurantfestival i efterårsferien. Programmet byder på alt fra klassiske danske retter til gastronomiske nyfortolkninger og smage fra hele verden – alt sammen til særpriser! Og med lidt over tre uger til festivalstart glæder arrangørerne sig over, at flere og flere gæster får mulighed for at sikre sig deres pladser til dette efterårs kulinariske højdepunkt!

Dining Week fylder 15 år

Dining Week kan i år fejre sit 15-års jubilæum. Siden festivalens spæde start i København under finanskrisen i 2011 har Dining Week vokset sig til Nordens største restaurantfestival. I dag er det en landsdækkende tradition, hvor gæster kan udforske unikke tre-retters menuer, sæsonbetonede menuer med 5 serveringer og eksklusive tastingmenuer på udvalgte restauranter rundt om i landet.

En festival for hele Danmark

Gennem årene har hundredtusindvis af gæster været en del af Dining Week. I uge 42 2025 har festivalen 300 restauranter med fordelt i flere end 70 danske byer – fra Frederikshavn i nord til Rødby i syd og fra storbyens pulserende gader til små lokalsamfund tæt på natur og vand. Det betyder, at festivalen igen slår sin egen rekord for uge 42, der hidtil er den største Dining Week i efterårsferien både hvad angår antal byer og deltagende restauranter. Festivalen giver gæsterne en oplagt mulighed for at opleve både nye og velkendte restauranter, og for restauratørerne er det en chance for at vise deres køkken frem for både madglade stamgæster og nye besøgende. ”At vi i år kan fejre 15-års jubilæum og samtidig oplever et større antal restauranter end nogensinde for uge 42, gør os både stolte og taknemmelige! Dining Week er i dag en landsdækkende fest, og det er restauranterne, der gør det muligt med deres kreativitet, dedikation og lyst til at skabe helt særlige oplevelser. Uden dem, ingen Dining Week,” siger Bjørn Beyer, stifter af Dining Week.

Samarbejder med Røde Kors Klub 10 & Metroen

Dining Week har i år indgået et samarbejde med Røde Kors Klub 10 – et erhvervsnetværk, der arbejder for at skabe synlighed og støtte til Røde Kors’ humanitære indsatser. Dining Week bidrager til hjælpearbejdet for mennesker i nød, både herhjemme og internationalt – og i anledning af deres 15 års jubilæum doneres 2 kr. pr. solgte Dining Week-menu. Gæster har ligeledes mulighed for at donere et valgfrit beløb til Røde Kors, når de køber billetter til Dining Week i uge 42.

For første gang har Dining Week også indgået et samarbejde med Metroen i København. Metroens hurtige forbindelser på tværs af hovedstaden gør vejen til madoplevelserne kortere og giver gæsterne mulighed for at opleve endnu flere udsøgte spiseoplevelser i løbet af festivalen.

Restauranter på tværs af Danmark

I København kan gæster se frem til et stærkt felt af både klassisk nordisk cuisine og moderne verdenskøkkener. På listen finder man et væld af gæstefavoritter – heriblandt Bjørn & Delfino, Væksthuset, Capa og Haps by Capa, Restaurant Maven, Fleisch, Paté Paté, Sukaiba, Seaside Toldboden, SVOVL, The Shrimp, Lalala, Bistro Ailu og mange, mange flere. Også Michelin-anbefalede restauranter som Restaurant RADIO, Rebel, Norrlyst, Restaurant Gabrielle, Mark Bistro & Bar, LUPA, Aamanns 1921 og Restaurant Kanalen er at finde på listen.

Kigger man lidt udenfor byen, kan gæster besøge blandt andre Meyers Spisehus i Lyngby, Restaurant Skovshoved i Charlottenlund, Strandmøllekroen og Peter Lieps Hus i Klampenborg samt Bellahøjgaard i Brønshøj.

Er man frisk på en længere tur til Bornholm, kan man også kigge forbi Den Gyldne Hane i Nexø. Blandt de nytilkomne restauranter i København og omegn finder man i uge 42 også rekordmange restauranter, der debuterer i festivalen! Gæster kan glæde sig til at opleve spændende navne herunder Restaurant Uva, Belle, Oasis, Restaurant Nu&Da, Lumskebugten, Tiger Lily og Bavette i København, Harlo & Meyer og Sans Souci på Frederiksberg samt de Michelin-anbefalede Abigail og Restaurant 2900.

På tværs af Sjælland bugner programmet af spændende muligheder. I og omkring Nordsjælland kan gæster bl.a. opleve Appetit, Bistro Francophile, og Strejf Restaurant og Bar i Helsingør, Spisehuset Bolværket i Gilleje, Kokkedal Slot Copenhagen i Hørsholm. Længere sydpå venter blandt andre Restaurant Tidsløs i Slagelse, Mejerigaarden og Bramgåsen i Gedser, Restaurant Surt og Sødt på Hages Badehotel i Rødby, Restaurant SuRi, Restaurant Blossom og Restaurant Sidesporet i Holbæk, Elmely Kro i Ugerløse, The Italian i Næstved samt Restaurant Sørup Herregaard i Ringsted.

Blandt de nytilkomne restauranter på Sjælland kan bl.a. nævnes Kuriosum anno 2020 i Helsingør, Hestkøbgaard i Birkerød, Restaurant Blixen på Kragerup Gods i Ruds-Vedby, Viggo N - Fuglsang Herregaard på Lolland og Hvalsø Kro – Spiseriet i Hvalsø.

På Fyn finder gæster en perlerække af favoritter som Amaro, Brasserie Bordeaux, Mitchell’s, Restaurant Mam, I Pupo Siciliani, Niro Sushi, Restaurant Gordon og Restaurant Ribelli i Odense, Restaurant Mast og Sixtus Sinatur Hotel i Middelfart, Storebælt Sinatur Hotel & Konference og Restaurant Remisen i Nyborg, Restaurant 1758 Broløkke Herregård i Humble samt Bielers Gourmet i Otterup. I år byder festivalen desuden velkommen til to nytilkomne restauranter på Ærø, nemlig Gravendal i Ærøskøbing og Restaurant Fru Berg i Marstal.

I Jylland er Dining Week stærkt repræsenteret fra nord til syd. I den nordligste del kan gæster besøge bl.a. Skydebanen, Bistro V Aalborg og Restaurant Vesterbro i Aalborg, Restaurant Glashuset, Bryghuset Vendia, Bistro V Hjørring og Bastardo i Hjørring, Restaurant Møllehuset i Frederikshavn, Bryggen i Thisted, Kallehavegaard Badehotel i Løkken og Aalbæk Badehotel i Ålbæk. Gæster i det midtjyske kan glæde sig til at opleve bl.a. Restaurant Komfur, Restaurant NorR, Den Lille Kro og Restaurant Dauphine. I Viborg deltager Morville, i Herning deltager Højhuset og Restaurant Urfuglen er med på listen i Brande.

Endelig kan gæster i Syd- og Sønderjylland besøge restauranter som Bistro Grand Mère, The Grand Café og Colosseum i Sønderborg, Skagen Fiskerestaurant og Væveriet i Kolding, Iza, Haraldskær Sinatur Hotel og Madindustrien i Vejle, Hotel Norden og Luminae i Haderslev.

I år byder festivalen desuden velkommen for første gang til bl.a. Royal Oak i Rødding, Milling Hotel og Bredal Kro i Vejle, Restauranten på Hotel Postgaarden i Fredericia, Restaurant Marselis og Kazo Izakaya i Aarhus. Er man frisk på en ø-tur med Samsølinjen, kan man også kigge forbi Nordby Kro i Nordby eller Det Lille Sommerhotel i Ballen.

Se den fulde liste over restauranter