Hvorfor pop-ned?

"Vi ønsker at vise, at for os er de vigtigste ingredienser i et måltid integritet,  ærlig- og kærlighed til gode råvarer. Råvarer som entusiastiske bønder, vinbønder og kokke har kælet for. Eller som The Beatles formulerede det: 'All you Need is Love da dada dada'."

Sådan forklarer Flemming Schiøtt Hansen fra Køkkenet i Din Baghave filosofien bag pop-ned restauranten, som finder sted hver den første fredag i måneden kl. 18.30 - første gang fredag den 7. oktober.

Højt til loftet og rød velour
Rammerne bliver Køkkenet i Din Baghaves selsabslokaler ved Frederiksberg Allé, i "en fantastisk sal med 7 meter til loftet og rødt velour med guldudskæringer på væggene".

Her vil der blive serveret en 9-retters menu lavet af årstidens bedste råvarer - mange grøntsager, må man formode - og hertil naturlige vine, som passer til. Efter maden serveres der kaffe, grappa og chokolade fra to af verdens bedste chokoladeproducenter, danske Friis Holm og Aiala.

Hvis man har lyst til at blive hængende efter kaffen, skal man tage 20’ere med i lommen til øl.

Hvad koster det?
For 695 kr. får man grøntsagssnacks efterfulgt af 9 små hyggelige retter med 9 små glas vin til til 695 kr. pr. person. Hvis man booker inden den 4. oktober, får man velkomstdrink, kaffe, chokolade og grappa med i prisen.