Iben og Finn har i årenes løb, styret den smukke gamle kro i Munkebo igennem gode og svære tider og nu Corona tiden, som til stadighed lægger en tung byrde på restauranterne i form af tidlig lukketid, antallet af gæster og behørig afstand.  

Tak til gæsterne

Umiddelbart kunne man tro, at gæsterne vil finde det besværligt at gå ud, for hvad må man hvor og hvornår, men på Munkebo Kro har der været travlhed som aldrig før. 

`Aldrig har vi haft så mange besøg i både vores restaurant og på værelserne, som denne sommer - det er vi meget taknemlige for. 

Det blev alligevel en travl sommer for fynsk restauratørpar

Efter sommerens travlhed har vi haft huset fyldt med mange glade og spændte konfirmander, hvis fester vi heldigvis nåede at holde inden Corona igen fik lagt en dæmper på festlighederne´ fortæller Restauratørparret Iben og Finn.

Nu glæder de sig til Efterårets arrangementer med Vildtaften og Italiensk Vinaften samt Mortens Aften den 10. november - hvor kroen er meget tæt på at melde om alt optaget alle 4 aftener, der selvfølgelig afholdes med god afstand.

Munkebo kro jule tid

Julen på Munkebo Kro

I år har Munkebo Kro valgt en ny version af den traditionelle Julefrokost, med 10 små retter i 4 serveringer - alle serveret ved bordet. Julemenuen kan ses her

Som altid er der mulighed for overnatning i forbindelse med kroens arrangementer.

Det blev alligevel en travl sommer for fynsk restauratørpar_1

En Juleaften uden travlhed i køkkenet

Middagen til Juleaften kan hentes på Munkebo Kro mellem kl. 12.00 og 13.00.

Nytårsfest 2020/2021 på kroen eller hjemme

Torsdag d. 31. December 2020 serveres en lækker 5 retters menu med vin der er nøje udvalg til hver ret. Nytårsmenuen kan hentes på kroen mellem kl. 13.00-14.00