Dennis Juhl åbner egen restaurant og overlader køkkenet på Ruths Hotel til Jakob Spolum den 1. september 2017

3/5 2017

 

Dennis Juhl, køkkenchef på Ruths Hotel gennem tre år, er klar til nye udfordringer. Ny mand på pladsen bliver Jakob Spolum, kendt fra bl.a. Restaurant Sletten, Munkebo Kro m.fl. Det hele sker dog først til september, og Dennis Juhl vil derfor være at finde på Ruths Hotel sommeren over.


Da Dennis Juhl i 2014, efter at have arbejdet som souschef i et års tid, tiltrådte som køkkenchef på Ruths Hotel, lovede han at blive i stillingen mindst 2 år. Nu efter 3 år som køkkenchef har han besluttet at drage videre og åbne sin helt egen restaurant i Aalborg. Men inden han kaster sig over det nye eventyr, tager han selvfølgelig sommersæsonen på Ruths Hotel med.

"De sidste fire år på Ruths Hotel har uden tvivl været nogen af de bedste, sjoveste og mest udfordrende i mit liv. Det har været en god udviklingsproces, hvor jeg har mødt en masse fantastiske gæster og nået mange af mine mål sammen med et super team. Tiden er nu rigtig for mig til at begynde et nyt kapitel, hvor jeg åbner restaurant TEXTUR i Aalborg," fortæller Dennis Juhl.

På Ruths Hotel er man taknemmelige over det ekstra år man nåede at få med Dennis Juhl - men, som direktør Peter Christian Bühlmann Jensen fortæller, har man jo hele tiden vidst, at den unge køkkenchef ville videre på et tidspunkt.

"Vi har stor respekt for Dennis' beslutning og ønsker ham al mulig held og lykke med sit nye eventyr. Samtidig glæder vi os til at byde velkommen til Jakob Spolum, som tidligere har slået sine folder her på Ruths - han er bl.a. udlært af Michel Michaud og siden har han arbejdet på restauranter som Sletten i Humlebæk, Strandgården på Læsø, Munkebo Kro, Pasfall i Odense m.fl..

Inden Dennis Juhl rejser til Aalborg, når han i en periode at arbejde sammen med Jakob Spolum, som derfor når at få en bid af den skønne sommersæson med inden han for alvor tager over i køkkenet. Jakob Spolum danner i øvrigt par med tjener og sommelier Michelle Bøgelund Hemme, som fra den 1. september bliver ansvarshavende for Ruths Brasserie.

 

 

 

Læs mere om Ruths hotel HER

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.