De tre kokkebrødre har atter gang i gryderne, det er imponerende at følge deres tiltag indenfor den gastronomiske verden, hvor de hele tiden fornyer sig. I april slog de dørene op for FRØKEN KOCH som ligger hvor restaurant Van Koch tidligere havde til huse. Restauranten ligger ned til den smukke lystbådehavn overfor Brødrenes to andre restauranter Brødrene Koch og Det Glade Vanvid. FRØKEN KOCH servere enkelt og ærligt mad, livretter som vi aldrig glemmer, skriver brødrene på deres hjemmeside. Retterne har deres aner i det sønderjyske hvor brødrene Koch er vokset op og det ses også på portionstørrelserne, derfor er menuen ikke delt op i en forretter og hovedretter, da én ret ofte vil være nok, afsluttet med én af de lækre desserter.

Deres nye bog som udkom den 23/10/2014 er lavet i et samarbejde med diætisten Birgit Schelde. Det er ikke første gang at de udgiver en bog i samarbejde med Birgit Schelde, deres tidligere bog ”Sunde Tanker” var ligeledes blevet til sammen med diætisten.
Det er ikke helt uden grund at bogens omdrejningspunkt er kost til diabetikere, da både Jesper og Michael Koch som voksne fik diagnosen type 2-diabetes, hvilket har betydet at de begge har omlagt deres livsstil og deres madlavning. Bogen indledes med en række gode kostråd til diabetikere, hvorefter man bliver introduceret til, hvordan man kan få mere grønt på tallerkenen. De skriver at grønsager er undervurderet og at det er i det grønne at smagen og muligheden for virkelig at trylle med smagsoplevelserne er tilstedet. Det er en bog som ikke kun kan komme diabetikere til gode, men én som alle kan få glæde af.

Man kunne tro at det nu ikke var muligt for at Brødrene Koch havde tid til at udvide mere, men den tanke har heldigvis ikke ramt brødrene som også her i 2014 har åbnet vinbutikken Brødrene Koch Vin & Vin i samarbejde med købmanden Lars Christensen. Butikken ligger på Marselis Boulevard 175 hvor det er nemt at parkere og komme frem til den 185 kvadratmeter store butik. Målet med butikken er at der skal være få, men gode vine, som lever op til en den høje kvalitet man kender fra brødrenes andre foretagender. Det vil ligeledes være muligt at købe vinen der bliver serveret på Det Glade Vanvid i butikken.

Sidst men ikke mindst, så genåbner Restaurant Brødrene Koch i 2015 og som noget helt ekstra ordinært holder de åben hele december måned, hvor det vil være muligt at få en gastronomisk oplevelse ud over det sædvanlige.