Torsdags Madklub kalder Goma det nye koncept, hvor man fx i maj måned kan smage brisler i tempura, tuntataki med asparges, sushi med multe og kyllingebryst med spicy yuzu og savojkål.

Madklubben byder på en særlig 4-retters menu med 2 forretter, sushi, hovedret og dessert, som den første torsdag i hver måned serveres til 345 kr., hvilket er 100 kr. under normalprisen.

“Vi tager udgangspunkt i de danske sæsoner, men vi er ikke dogmatiske, nærmere pragmatiske. Vi bruger de danske sæsonråvarer, som passer ind i vores japanske koncept,” forklarer Jesper Pedersen, som driver Goma sammen med Søren Gordon Rasmussen.

“Vores køkken er et fusionskøkken, hvor vi henter inspiration fra mange steder i verden, og stilen er først og fremmest japansk, men for os er det naturligt at bruge danske råvarer, fordi vi er i Danmark.“

Den første Torsdag Madklub finder sted torsdag den 2. maj, men den 4-retters menu fås også resten af måneden til normalprisen 445 kr.