Der var spænding til det sidste og konkurrencen var særlig hård i år. Sverige og værtslandet Ungarn var udset til at finde medaljer. Men alligevel lykkedes det Brian Mark Hansen og hans assistent Elisabeth Madsen at feje konkurrenterne af banen og vinde guldet.

Brian Mark Hansens to retter var overlegne så dommerne var ikke i tvivl om at Danmark endnu en gang måtte på vinderpodiet.

- Jeg er voldsomt stolt. Det er min Bocuse-debut og jeg havde slet ikke ventet, at vinde en medalje. Det er ovenud skønt!! At Danmark igen viser, at vi er gode til gastronomi, er helt fantastisk. Jeg har arbejdet intensivt med mine retter siden jul og haft det mest fantastiske team der har bakket mig op – særligt min fantastiske assistent Elisabeth Madsen og også Boris Lunderskov Kløft og Sebastian Holberg Svendsgaard har virkelig har været med til at løfte. Uden dem var det slet ikke lykkedes, siger Brian Mark Hansen.

Danmark sejrede ved det prestigefyldt mesterskab Bocuse d´Or

- Det har været sjovt at være med til denne prestigefyldte konkurrence og en stor udfordring at lave mad i en hal, der er fyldt med flag, jubelbrøl og skrigende tilskuere – nærmest som var det en håndboldkamp. Nu ser jeg frem mod VM-konkurrencen i Lyon næste år.

Ungarn vandt sølv og Norge vandt bronze.