Og det gør de den tredje onsdag i måneden, hver måned, og næste gang d. 20. april. Men hvad går det egentlig ud på? Du bestiller et bord på Gefährlich, og når du sidder der, bestiller du dagens lækre ret (eller noget andet fra menukortet, som frister) med et glas vin til, eller vand, juice, øl. Og mens du sidder der og spiser, får du læst lyrik op af nogle af tidens største, sjoveste, skæveste, skøreste, udskejende forfattere.

Opdigtet Onsdag er således et yderst passende navn til et yderst poetisk projekt, og det er bestemt ikke kedelige konsonantkreatører, projektet gennem tiden har tiltrukket. Hver gang kommer der tre forskellige forfattere og læser op af egne værker. Sidste år på denne tid kunne man, hvis man havde været lidt om sig og fulgt lidt med i andet end nullermændene i sin egen navle, således have muntret sig med Lars Bukdahl, Jens Blendstrup (måske sang han en sang fra Frodegruppen?) og Majse Aymo-Boot. Eller hvad med en aften styret af tre kvikke kvinder: Helle Helle, Pia Juul og Naja Marie Aidt? Ikke dårligt, ikke dårligt. Eller Søren Ulrik Thomsen, Dy Plambeck og Morten Søkilde. Orh det havde man godt gidet!

Men det kan man ikke, for det var sidste år. I stedet kan man d. 20. april 2011 høre Lars Frost, Josefine Klougart (ung og smuk og indstillet til Nordisk Råds Litteraturpris!) og Nicolaj Stochholm. Aftenen orkestreres af digteren April Lauring. Det koster ikke noget at komme ind, men man forpligter sig til at bestille mindst en dagens ret til 135 kr., og Spiseliv anbefaler naturligvis, at man supplerer med en flaske vin, så man er klar, åben og modtagelig. Vel mødt hos Gefährlich tredje onsdag hver måned til Opdigtet Onsdag!