Hvad spiste Don Corleone?
For Godfather-fans er der ingen vej uden om l’Altros Don Corleone-menu, der er sammensat af restaurantens kokke og sommelier, som har kigget grundigt i filmarkiverne og kreeret den ultimative Don Corleone-menu med masser af sicilianske lækkerier.

Læs mere om arrangementet her


Kan man drikke vin til smørrebrød?

Det eneste rigtige at drikke til klassisk dansk smørrebrød er da øl - eller hvad? Vinaficionado Mogens Bay fra Sigurd Müllers Vinhandel sætter sammen med Restaurant Kronborg påstanden på prøve og udfordrer traditioner og fordomme ved at servere en 5-retters smørrebrødsmenu med tilhørende vinmenu.

Læs mere om arrangementet her


Kan man drikke øl til gourmetmad?

Til gourmetmad hører til gengæld vin - eller hvad? På Mielcke & Hurtigkarl, som er en af Danmarks mest eksperimenterende gourmetrestauranter, udfordres den påstand, når Mikkeler, Danmarks internationalt bedst kendte bryggeri, i samarbejde med belgiske De Struise Brouwers sætter øl til retterne, som hver især er designet, så de passer til den valgte øl.

Læs mere om arrangementet her


Hvordan laver man raviolo?

Vincenzo Mastruzzo er en af byens dygtigste italienske kokke med en fortid på Era Ora og nu køkkenchef på Bacino i Custom House. Du kan lure hans tricks til, hvordan man laver guddommelige raviolier af, når Bacino hver onsdag i februar inviterer til Ravioli Masterclass med efterfølgende 4-retters middag.

Læs mere om arrangementet her


Hvordan tilbereder man en steak til perfektion?

Det er så ærgerligt, når man nu har investeret i en rigtig god bøf, hvis man ikke ved, hvordan man tilbereder den perfekt. Midtown Grill inviterer indenfor i køkkenet, hvor en professionel kok vil vise, hvordan man salter, krydrer og steger den perfekte bøf og laver pefekte dips og marinader til. Undervisningen afsluttes med en 2-retters menu med tilhørende vine, kaffe, te og opskrifter til at tage med hjem.
Læs mere om arrangementet her


Er stenbiderrogn nordens kaviar?

Den store vinterdelikatesse stenbiderrognen har fået sin helt egen festival, Nordens Kaviar. Her kan man fx deltage i rogn-rally, hvor man en lørdag eftermiddag cykler til fire restauranter, der hver byder på en ret med stenbiderrogn og et glas med noget, der passer til. Der er forskellige stenbidermiddage, stenbiderorgie med buffet og fest til den lyse morgen på Nationalmuseet samt fredagsbar hos Amager Fiskehus, der serverer stenbiderrogn med et lille glas til.

Læs mere om Nordens Kaviar her