Pressemeddelelse

Cock’s & Cows åbner på Østerbro og bygger cocktailbar på Gammel Strand.

I marts får Østerbro sin helt egen Cock’s & Cows. Den populære burgerrestaurant åbner på den tredje location, nærmere bestemt Rosenvængets Allé. 6. Men det var egentlig slet ikke planen. Ej heller den nye cocktailbar på Rosenvængets Allé. 6.

Fra redningsplan til familieforøgelse
Hvad der startede som en redningsplan bliver nu til en permanent restaurant på Østerbro og en ny cocktailbar på Rosenvængets Allé. 6. Det kræver måske en nærmere forklaring.
I starten af året fik Cock’s & Cows en udlejervarsling fra ATP om, at restauranten skulle lukke i to måneder imens ejendommen gennemgik en større renovation. En utænkelig katastrofe for enhver travl restaurant. Hvordan holder man på personalegruppen? Hvordan skal man kunne levere Take Away til efterspørgslen? Ej at forglemme hele stampublikummet? Hvor skal de få deres burger?
Jagten blev derfor sagt i gang på et midlertidigt lokale, men endte ud af en helt tredje vej.

"Hvad der startede som et mareridt er nu endt med en permanent restaurant i et dejligt kvarter, og muligheden til at ombygge kælderen på Rosenvængets Allé. 6 til en selvstændig cocktailbar. Den skal hedde Spencer og vil blive kørt med kærlig hånd af Christoffer Larsen, der kommer fra MASH Bredgade, hvor han har været barchef i tre år”, forklarer medejer Daniel Knuttel

En Cocks & Cows med vintradtion
I første omgang skal det dog handle om den nye joint på Østerbro. Her har Cock’s & Cows overtaget en gammel kending fra Kenn Husted, der indtil nu har drevet Panzon på samme adresse.

”Vi har overtaget et dejligt lokale fra Kenn og er rigtig glade for aftalen. Vi glæder os virkelig til at blive en del af Rosenvænget-kvarteret, der er noget af det hyggeligste man kan finde i byen. Samtidig er vi også meget ydmyg overfor, at nabolaget yndede at nyde et glas vin på Panzon. Vi har derfor indgået en aftale om at videreføre Kenns vine på Cock’s & Cows. Ikke kun på den nye, men faktisk også på Gammel Strand og Hotel SP34. Kenn har bl.a. nogle suveræne amerikanske vine, der passer knivskarpt til vores koncept. Udvalget på glas vil dog være størst her på Østerbro, da det passer til stedets vintradition”, udtaler Daniel Knuttel.

”Cock’s” for cocktails
At man kan få gode vine fremover på Cock’s & Cows ændrer dog ikke på det store cocktailudvalg, der er en signatur for konceptet. Vi gearer absolut ikke ned for cocktails på kortet, selvom vi udvider med lidt gode vine. Tværtimod har vi oppet baren med nyt cocktailkort og endnu dygtigere tendere. Og desuden… Så står Cock’s jo også for netop cocktails.”, udtaler Daniel uden at blinke.

Burgerkonkurrencen skræmmer ikke
Cock’s & Cows er efterhånden den gamle dreng i klassen og var i sin tid med til at starte ”burgerkrigen” i København. Dengang mod den oprindelige Burger & Bun, der nu har åbnet Nørrebro. I dag er mange flere kommet til og konkurrencen er i den grad blevet skærpet, men det skræmmer ikke. ”Vi er faktisk rigtig glade for konkurrencen”, fortæller Daniel Knuttel. ”Det stiller blot endnu højere krav til os. Vores gæster forventer et produkt af højeste kvalitet hver gang de kommer. Det synes vi er ekstremt motiverende og det tvinger os til aldrig at hvile på laurbærrene.”