Choucroute à l’Alsacienne
Hvad enten du vil have dit første stævnemøde med en fransk klassiker, eller er en garvet frankofil der vil genopleve suset fra Alsace, så har Restaurant ET sat den perfekte aften sammen til dig.
Choucroute à l’Alsacienne er surkål med røget kød i forskellige udskæringer, afhængigt af sæsonen. Choucroute er den klart mest markante ret i Alsace, da den viser de flotte sammensætninger af syrligt kål, flot fedtmarmoreret kød og de fantastiske aromatiske vine, som Alsace er verdensberømt for. Og du kan opleve hele herligheden på restaurant ET torsdag d. 12. marts 2015 kl. 18:30.

Peter Paris og Restaurant ET vil gerne byde Jer velkommen i deres hyggelige vinkælder til en aften med stemning som på de små intime restauranter i f.eks Equisheim og Ribeauvillé. Deres vintjener har sammensat en autentisk Alsace-baseret vinmenu, og Restaurant ET's kokke har, sammen med Peter Paris, kreeret en enestående menu med afsæt i en opskrift fra legendariske Guy Pierre Baumanns restaurant Maison Kammerzell i Strasbourg.

MENU
Tarte Flambee
Fromage blanc – løg – persille – sprød dej - skinke

Choucroute
Surkål – det bedste fra grisen – sennep – stegte løgringe – kartoffel

Kugelhopf
Franske æbler – vanilje – iscreme – kanel

Pris for 3 retter kr. 328,-
Pris for 3 retter samt vinmenu kun kr. 598,-

Det er muligt at komme og nyde et glas cremant fra Alsace inden arrangementet starter kl 18.30.