Gourmetrestauranten Babette i Vordingborg har i snart et kvart årti været en af Sydsjællands allerbedste restauranter. Bag restauranten står Vivi Schou (køkkenchef) og Henrik Pedersen (restaurantchef), og de to ejer også den hyggelige Café Oskar på havnen i Vordingborg, som netop er åbnet op som sommercafé og drives i et løst samarbejde med holdet bag Babette.

Man skal ikke forvente høj gastronomi på Café Oskar, men tilgangen er langt henad vejen den samme som på Babette: Respekt for råvarerne, fokus på sæsoner, udsøgte vine, god service og lækker, hjemmelavet mad.

På frokostmenuen er fx sildemad, pil-selv-rejer, salater, sandwich og lune sager som burger og stedets specialitet: Hjemmelavede fiskedeller. Aftenmenuen suppleres desuden med et par mere restaurantagtige retter som sukkersaltet laks og steak af entrecote. Der serveres brunch hver søndag, og der vil løbende være grillarrangementer.

Indretningen er også noget mere rustik end på Babette, og i godt vejr kan man sidde ude på terrassen.

Café Oscar er åben tirsdag-søndag kl. 12-22.