I Fensmarksgade gemmer sig en lokal vinbar, der kalder sig Sabotøren. Den er hyggelig, lille og alt andet en ekslusiv. Den er vel nærmere inklusiv. Her er plads til høje og lave og dem midt i mellem, og der skænkes vin i stride strømme i fornuftige prisklasser til Nørrebro'ere og Nørdevinfolk i skøn forening.

Designløs råhygge
Man føler sig utrolig velkommen i de intime lokaler, der med garanti ikke har set en designer i smarte briller. Eller det har lokalerne nok, men det er, fordi den smarte designer kommer forbi til et glas vin eller en kaffe ligesom Hr. Larsen og Miss Khan fra lige rundt om hjørnet, simpelthen fordi her er rart at være.

Lokalt og godt
Ingen designertendenser, ingen sydfranske eller norditalienske intentioner, ingenting der leder tankerne hen på Paris, New York eller Singapore; bare et lille lokalt sted, der minder lidt om et  gammelt ismejeri med plads til alle og noget godt at putte i hovedet. Og det er måske lige derfor, stedet er alt andet end provinsielt. Gode europæiske vine, godt brød, god kaffe og god stemning på den afslappede måde. På sin vis den mest autentiske københavnervinbar, vi har. Et par borde udenfor i sommervarmen og lejlighedsvis gang i gaden.