Mellem havn og Amager Fælled står Islands Brygges nybyggeri efterhånden færdigt. En masse nye lejligheder og familier er kommet til i det attraktive område, Havnevigen. Men det er ikke kun boliger, der nu står klar derude. Op ad nybyggeriets muld er grønne Cafe Nöa’h nemlig skudt frem. Nöa’h er allerede blevet et samlingssted for områdets mange, nye beboere – og med rette.
Men for alle dem der ikke har sin daglige gang i området, findes her en af de skjulte perler, København byder på.

Nöa´h serverer ærlig, grøn mad
Det er de grønne, sunde idealer, som er grundessensen i Nöa’hs køkken. Maden er ærlig og baserer sig på sæsonens friske råvarer. Den samme grundholdning til sund mad indenfor hjemmets fire vægge, skal også gælde for Nöa’hs gæster. Derfor bliver der ikke snydt på vægten og maden bliver lavet helt fra bunden af stedets dygtige kokke.

Til frokost serveres der blandt andet håndmadder – eksempelvis en hjemmelavet hønsesalat med bøgehatte, syltede perleløg, bacon og friske urter. På menukortet findes også friske, grønne salater og farverige bowls med masser af gode vitaminer og mineraler til de kommende vintermåneder.

Der er også sikre cafe-klassikere som burgere – her med en god, hjemmelavet bøf og sprødstegte kartoffelbåde. Derudover findes et godt udvalg af middelhavsretter, som straks sender sanserne på kulinarisk rejse.

Med den maritime placering er der også adskillige fiskeretter på menukortet – og derudover er der månedens ret, som får lov at simre ind i de mørke efterårsmåneder.

Afslappet, hyggelig atmosfære
Cafeen ligger i stueetagen i sidste række og lige ud til den kunstige strandpromenade, Havnevigen, som åbnede forrige år og denne solrige sommer var et af byens urbane udflugtsmål. Gennem Cafe Nöa’hs store vinduesfacader falder et skønt, naturligt lysindfald og indenfor hylder cafeen de nordiske, simple indretningsprincipper. Der er rene, skarpe linjer, en varm belysning og smukke, grønne, levende planter, der beklæder hjørner – og hele den ene bagvæg. Indretningen – og den hyggelige terrasse udenfor – skaber en hyggelig, indbydende atmosfære, hvor man som gæst øjeblikkeligt slapper af og føler sig velkommen i et af Københavns grønne åndehuller.

Og det har netop været missionen for cafeen. Ønsket har været at skabe et sted, hvor man har lyst til at nyde den afslappede atmosfære i godt selskab. Hvor man havde lyst til at komme igen og igen. Bydelen manglede tidligere et godt samlingssted, hvor man kan komme både morgen, middag og aften og hygge sig eller netværke – og samtidig spise et lækkert måltid mad.

Cafe Nöa’h er værd at stifte bekendtskab med. I de urbane omgivelser – og med naturen som nærliggende nabo – spreder Nöa’h (mad)glæde til områdets lokale, men også de udflugtsvillige som er på udkig efter en god frokost eller en hyggelig middag i sundhedens, grønne tegn.