Brødrene Koch genåbner deres gourmetrestaurant

17/5 2015

 

De tre Koch-brødre har i et par år prioriteret familie og børn og primært koncentreret sig om større selskaber, men onsdag den 3. Juni genåbnes det tidligere Kocherier under navnet Brødrene Koch. Nu skal fokus ikke længere kun ligge på de større selskaber, de vil atter tilbage til a la carte servering.

Restauranten følger ingen trends, brødrene laver den mad de selv vil spise, med tanke på både bæredygtighed og dyrevelfærd.

Den nye menu som man fra næste måned kan nyde hos Brødrene Koch hedder EVANGELIUM, som oversat fra latin betyder Gode Nyheder. Menuen er en sammensætning af udsøgte smagsoplevelser og er opdelt i APOKALYPSE - ACCIDENSE - SIGNIFIKANT – KVANTUM. Menuen sælges kun til hele bordet og kan nydes til den rimelige pris a 1000 kr., hvis man vælger menuen inkl. vand og vinmenu bliver prisen 1750 kr.

Se hele menukortet her

Brødrene Kochs manifest til den "nye restaurant"
  1. Det er ikke kun et job vi har, vi lever & ånder for mad, vin & gæster
  2. Kompromis vedrørende råvarer & gæstfrihed findes ikke hos os
  3. Dansk Tankegang & sæsonens varer er grundstenen i vores køkken
  4. Grøntsager har en essentiel indflydelse på vore menuer
  5. Gæsten skal føle velbehag & afslappethed dog uden at røre en finger
  6. Vi vil udvikle danske råvarer sammen med det bedste fra resten af verden
  7. Vi følger ingen trends & Vi laver kun det mad vi selv kan lide at spise
  8. Vi efterstræber at være blandt de allerbedste til det vi laver
  9. Vi vil fremme dyrenes trivsel & bæredygtig produktion
  10. Vi vil kombinere højeste kvalitet med viden om sundhed & velvære

De tre madglade brødre ønsker at være én af verdens allerbedste restauranter, som kombinerer et gourmetmåltid med en afslappet og livsbekræftende tankegang, fortæller de selv på deres hjemmeside.

Restauranten har åben onsdag til lørdag fra kl. 18.00-24.00 og der kan allerede nu reserveres bord til "Den nye Restaurant".

 

Restaurant Koch
8000 Århus C

Tekst: Laila Bruun Thomsen

Foto: Spiseliv

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.