Ronald Dijkstra er udlært kok i Holland, hvor han oprindeligt kommer fra. I 1985 pakkede han kufferten og drog til Danmark, hvor han tidligt startede som selvstændig. Hans første restaurant var Grønhøj, hvor han også mødte Trine Belli. Ronald Dijkstra fortæller, at det han har gjort for at få succes med Brasserie Belli er, at man skal tilpasse sig og så skal man servere mad, man selv har lyst til at spise. På Brasserie Belli skifter menuen mellem en sommer og en vintermenu. Det er helt bevist, at menuen ikke skifter oftere: ”Vi har mange stamgæster, der kommer for at få de kendte og klassiske retter og de bliver skuffede, når menuen bliver ændret for ofte” fortæller Ronald Dijkstra.
”Vores råvarer er som udgangspunkt danske, men man kan ikke fange en Dorade, som er en middelhavsfisk, i de danske farvande” smiler Ronald Dijkstra. ”Så derfor er det ikke muligt at alt er dansk, når vi laver fransk mad”.
En anden måde Brasserie Belli sikre sig hele tiden at sætte gæsternes ønsker i fokus, er gennem deres bookingsystem, hvor de efter besøget i brasseriet udsender et spørgeskema. ”På den måde kan vi hele tiden sikre os, at alle er glade og tilfredse med servicen” afslutter Ronald Dijkstra som også kan fortælle at de ligger højt på tilfredshedsundersøgelsen.

Målet med de næste tyve år er, at fortsætte den gode stil og blive ved med at lave velsmagende franske klassikere.

Brasserie Belli er særdeles velbesøgt også på hverdage, så det er altid en god ide at kigge forbi stedets hjemmeside, hvor man kan bestille et bord. Brasserie Belli opererer med to aftenserveringer: en fra klokken 17 til 19.30 og en fra 19.30 til lukketid.