Den celebre konditor Nikolaos Strangas afholdt lørdag d. 6. august et arrangement i samarbejde med Avenue Hotel, som for kageelskere var det samme som en tur i himlen. Altså kagehimlen.

 

Overdådig kagebuffet

Til dette eftermiddagsarrangement kunne man på Avenue Hotel nyde en ægte britisk afternoon tea med fine fingersandwich, friskbagte scones og et enormt udvalg af Strangas’ eksklusive og overdådige kager og desserter – og ikke mindst macarons i alle farver. Og heldigvis i buffet-form, så man kunne spise løs af de mange kager. Hertil blev serveret dejlige bobler og et udvalg af forskellig te og stempelkaffe – alt sammen i hotellets lyse, dejlige omgivelser.

 

Vi håber på et gensyn
Nikolaos Strangas, som har en fortid som konditor på den Michelin-bestjernede italienske gourmetrestaurant Era Ora, driver sit eget konditori og cakeaway – meget tæt på Avenue Hotel. Med modeugens fashionable kagearrangement håber Avenue Hotel og Strangas på at kunne videreføre deres samarbejde, så der jævnligt vil blive afholdt afternoon tea arrangementer på hotellet.

Det håber vi på Spiseliv så sandelig også, for der var ikke et øje tørt i mødet med de smukke kager og desserter på buffeten. Og det er ikke pinligt at gå flere gange!