1. Skræl de hvide asparges med en tyndskræller.
  2. Læg aspargesen i en håndfladen og skræl dem lige fra under hovedet og ned.
  3. Bræk enderne af.
  4. Skær dem i mindre stykker og gem hovederne i en skål for sig.
  5. Skær løg i fine tern.
  6. Opvarm olivenolie i en gryde og svits løget.
  7. Tilsæt aspargeserne og rør rundt.
  8. Hæld grøntsagsbouillonen på og lad suppe simre i 20-25 minutter.
  9. Blend suppen med en stavblender.
  10. Kog suppen igennem med fløden i 10 minutter. Smag til med citronsaft, salt og peber.
  11. Lad hovederne koge med de sidste 5 minutter.
  12. Tænd ovnen på 200 gr.
  13. Bræk enderne af de grønne asparges og skyl dem.
  14. Rul serranoskinke omkring de grønne asparges.
  15. Læg dem på bagepapir og bag dem i ovnen i 8-10 minutter.
  16. Servér suppen med de grønne asparges og parmaskinke