Meget vand er løbet i åen siden 1967, men nogle ting har ikke ændret sig. Direktør Mikael Melander, der har været med i halvdelen af jubilæumstiden (25 år som direktør) siger, ”jeg er sikker på, at man ved åbningen af Esso Motor Hotel stilede efter et højt service niveau. Det kom til udtryk ved både det arkitektoniske byggeri og ansættelsen af Roy Hurtigkarl som direktør. Et højt serviceniveau, som vi med stolthed har fortsat og videreudviklet gennem årerne. Bl.a. er vores internationalt anerkendte vinkælder blevet nyindrettet og bruges nu til en række mindre middage og vinsmagninger.” Udviklingen har ikke stået stille på hotellet siden 1967 og især gennem de sidste 25 år har Glostrup Park Hotel fornyet sig, ombygget og føjet til. ”Vi startede med 50 værelser i 1967 og har gennem årerne udvidet huset løbende,” siger Direktør Mikael Melander. ”Vi er stolte af, at vi i dag kan præsentere 210 værelser, 26 velindrettede mødelokaler, vinkælder, panoramarestaurant og ikke at forglemme Restaurant La Cocotte.”

En stor investering med optimal timing

Fra åbningen af den seneste udvidelse kan vi konstatere, at investeringen har båret frugt. ”I 2016 rundede vi 66.000 overnattende gæster, og flere end 30.000 besøgte vores møde- og konferencecenter. Timingen med de to store nybyggerier har i vores øjne været optimal, og det færdige resultat rammer møde- og konferencemarkedet perfekt. Vores satsning på et køkken med et højt ambitionsniveau og indretning med eksklusive materialer er der masser af efterspørgsel på,” fortæller Direktør Mikael Melander.

Forventninger til fremtiden

Forventningen til fremtiden er store og udover arbejdet med de store byggerier, er der også blevet tid til at finjustere på de forskellige services, så byggeri og indhold følges ad. ”Vi arbejder rigtig meget med gæstefeedback, for at sikre at vi yder den mest optimale service,” siger Salgs- og Marketingchef Mette Wolf. ”Gæsternes feedback giver os på den korte bane et hurtigt fingerpeg om dagens status, og på den lange bane giver det os mulighed for større ændringer, der gerne skulle give gæsterne den bedste oplevelse af et besøg på Glostrup Park Hotel”.

Målsætningen er at være det foretrukne mødested på Sjælland for offentlige og private virksomheder og samtidig det foretrukne hotel for Vestegnens virksomheder og beboere. Den attraktive placering og de nye faciliteter flytter også arrangementer fra det centrale København. Der vindes masser af tid ved at vælge Glostrup Park Hotel få minutter fra de vest- og sydgående motorveje og ikke mindst muligheden for gratis parkering. ”Vi arbejder ud fra målsætningen om altid at levere lidt ekstra – det gælder selvfølgelig også indretning, plads og kvaliteten af håndværket udendørs såvel som indendørs. Ikke mange steder kan tilbyde en beliggenhed som vores samtidig med så omfattende konferencefaciliteter, og vi har stor succes med at konvertere besøg i de nye lokaler til bookinger og nye aftaler,” fortæller Mette Wolf.

 

Glostrup Park Hotel, milepæle

1967: Esso Motor Hotel, tegnet af arkitekt Ole Hagen, åbner med 40 værelser.
1983: Hotellet bliver solgt og har i mellemtiden skiftet navn til Glostrup Park Hotel.
1988: Der tilbygges en 3. etage, hvorefter hotellet indeholder 83 værelser.
1990: Comwell overtager driften.
1991: Restaurant La Cocotte etableres.
1996: Glostrup Park Hotel får 4 stjerner.
1999: Glostrup Park Hotel bliver et selvstændigt hotel- og konferencecenter.
2003: En ny fløj, tegnet af professor Knud Friis, indvies med 79 værelser og et wellnesscenter.
2014: Et nyt møde- og konferencecenter, tegnet af Dissing +Weitling, åbner med 2800 kvadratmeter fordelt på 14 mødelokaler og en stor panoramarestaurant.
2016: En ny hotelfløj, tegnet af Dissing+Weitling, med 9 møde- og konferencelokaler samt 54 hotelværelser, åbner. Det totale antal hotelværelser er nu 205. Antallet af møde- og konferencelokaler er 26, og det største lokale kan rumme op til 290 gæster.
2017: Yderligere 5 hotelværelser etableres. Glostrup Park Hotel er nu, med 210 hotelværelser, Sjællands næststørste hotel- og konferencecenter udenfor København