Gennem 45 år har Restaurant Underhuset ligget i hjertet af Silkeborg, midt på byens torv med fortovsrestaurant og med byens pulserende liv som kulisse. Huset, som er byens ældste, rummer også Hotel Dania, og under hotellet finder man Underhuset, som  har pub og restaurant.

Franske klassikere til en god pris

Rødtunge Walewska, foie gras, confiteret gråand og gateau Marcel er bare nogle af de skønne sager, som er på den 5-retters menu, Underhuset disker op med lørdag den 3. november fra kl. 18.30. Anledningen er en vinsmagningen med fire forskellige vine fra Loiredalen. Vinene præsenteres af Ludovic fra Smagsrummet i Vinspecialisten.

Efter middagen er der musik, kaffe, avec'er og petit fours.

Prisen for en aften med 5 retter, 5 vine og det løse koster bare 675 kr. Tilmelding sker direkte til Brasserie Underhuset på tlf. 86 82 37 36.