De unge kokketalenter bag showcookingkonceptet NaCl har siden marts sidste år tilbudt nysgerrige madelskere at lege med, når nye eksperimenter skulle afprøves udenfor gourmetrestaurantens besnærende rammer ved deres arrangementer på forskellige lokationer rundt omkring i København. De får nu en århusiansk konkurrent, når Den Gastronomiske Undergrund inviterer det første hold af gæster til at lege med i Café Nicolai i FO-byen.
Lige nu søger arrangøren, Taste Aarhus, både deltagende konditorer og kokke, som har lyst til at bryde rammerne for, hvad man kan og må servere på en restaurant.
"Taste Aarhus sætter spot på den gastronomiske undergrundsscene og skaber en innovativ legeplads for det spirende kokkevækstlag," skriver de på deres hjemmeside og fortsætter:
"Målet er at skabe et frirum for de unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen. Samtidig skal det fungere som et udstillingsvindue for de unge kokkekræfter og derved være med til at fastholde talenter i området."
Vil man være med som enten gæst eller kok, kan man læse mere om betingelserne på Taste Aarhus' hjemmeside.
"Målet er at skabe et frirum for de unge gastronomer, hvor hverken chef, menukort eller gæster sætter begrænsninger for legen. Samtidig skal det fungere som et udstillingsvindue for de unge kokkekræfter og derved være med til at fastholde talenter i området."