Ny restaurant i Aalborg
Efter megen efterspørgsel har The Burger Shack endelig fundet det rette lokale til deres restaurant i det nordjyske. Det bliver i Østerågade 18a, at de i januar slår dørene op til deres nye træhytte. For den aarhusiansk op startede burgerbar er det alfa omega at finde den rette placering, både hvad angår udseende, tilgængelighed og størrelse. Disse faktorer skal alle sammen være med til at udgøre det de forventer, at blive en af aalborgensernes foretrukne burger joints.

Hovedværdierne for The Burger Shack er økologi, bæredygtighed og fokus på dyrevelfærd, hvilket er det de blandt andet skiller sig ud på. Grøntsagerne er økologiske, kødet kommer fra dansk kvæg, som har bevæget sig frit og naturligt, og alt overskydende mad bliver afleveret til REFOOD. Derudover skiller The Burger Shack sig ud ved, at grille deres bøffer over åben ild, noget som er med til at give den gode smag.

Vegetarisk alternativ på menuen
Tilbage i 2016 blev The Burger Shack kåret til Byens Bedste Burger og siden den anerkendelse er det gået stærkt for den amerikansk inspireret burgerbar, der siden kåringen har åbnet restauranter i henholdsvis Herning, Randers, Horsens og nu snart i Aalborg. Efter stor efterspørgsmål fra deres gæster er der blevet knoklet i kulisserne i et års tid for, at kunne præsentere et vegetarisk produkt de mener kan leve op til kvaliteten af den prisvindende burger med oksekød.

”Det har været en lang kamp for at finde den perfekte kombination af økologiske grøntsager, der tilsammen skal udgøre hvad vi mener kan blive en af Danmarks bedste vegetarburgere, men nu er vi i mål og vi glæder os til at præsentere den for vores gæster.” Nadia Lisbygd, Restaurant Manager - The Burger Shack
 

Mere økologi – mindre priser
Dernæst er The Burger Shack gået på barrikaderne for at skabe et mere økologisk Danmark. En af deres kerneværdier er, at alt i deres produkt på sigt skal være fri for unødvendige og skadelige sprøjtemidler. Når du køber en burger hos The Burger Shack garanterer de, at alle deres grøntsager er økologiske og dermed 100% frie for sprøjtemidler.
Dette er både sundere, men også bedre for miljøet. De har derfor valgt at sænke deres priser på deres økologiske drikkevarer såsom Adelhardt juice, Red Bull Simply Cola og deres økologiske øl fra Pistonhead fra 10kr ekstra ved køb af menu, til kun 5kr. ”Vi har valgt at sætte priserne på vores økologiske drikkevarer ned til trods for, at de har en væsentligt højere indkøbspris, end vores ikke økologiske produkter. En Red Bull Simply Cola koster derfor kun 5kr mere end en normal Coca Cola, til trods for at den har en højere indkøbspris. Det har vi valgt at gøre, fordi vi som værende en af de fortrukne burgerbarer i Jylland, også må gå forrest og vise de ny ankommende burgerbarer, hvordan vi mener at tingene skal gøres.” udtaler Mathias Nyhuus der er kommunikationskoordinator ved The Burger Shack.

 

Byens Bedste Burger 2017
Efter halvandet år på det danske burgermarked, har den hurtigt voksende burgerjoint allerede fået adskillige udmærkelser fra blandt andre Børsen, Aarhus Stiftstidende og Aarhus Update. The Burger Shack’s passion er økologi, bæredygtighed, friske råvarer og den gode smag. Alle disse komponenter sammensat i en friskbagt burgerbolle, var dét som Aarhus kårede som Byens Bedste Burger i 2016. Siden kåringen har de ikke hvilet på laurbærrene. ”Vi knokler stadig for at kunne servere dét, vi synes er Aarhus Bedste Burger 2017” udtaler Mathias Nyhuus.