Smørrebrød og Kromad
Missionen var at servere smørrebrød og nogle klassiske frokostretter om dagen og lave solide kro gryder om aftenen. Morten måtte dog sande, at gæsterne også efterspurgte især smørrebrød om aftenen og ligeledes kromad om dagen, så der skulle vendes op og ned på planen. Og måske handler det om, at Morten har serveret lækkert smørrebrød for Ålborgenserne igennem mange år, så Krofatter Morten og Smørrebrød hænger sammen som hest og vogn. Den Bette Kro tilbyder derfor det samme menukort i hele åbningstiden med velafbalanceret smørrebrød på nybagt rugbrød, med rigtig smør og hjemmelavet pålæg, klassiske lune retter samt tilpassede børneretter. Selvom man er en erfaren herre hvad angår smørrebrød, er der stadig nyt at lære og Morten har fundet ud af at rigtig smør gør en stor forskel for smagen. Derudover har salatbladene måttet vige pladsen for friske krydderurter, som lige giver smørrebrødet det sidste pift. Alle råvarerne er hos Den Bette Kro fra lokale leverandører, alt kødet kommer eksempelvis fra Krastrup Søgaards gaardbutik, som leverer frilandsgrise og dansk kødkvæg.

En gammel dansk kro ifølge Morten
En gammel dansk kro er baseret på hygge, afslappethed, kvalitet, nostalgi og god service. Det gæsterne tænker, det får de! Lige fra dansk top i højtalerne, porcelæn fra Bing & Grøndahl og godt håndværk på tallerkenerne. Morten er kendt for at der er tænkt over hver en lille detalje og han rammer atter kro stilen på bedste vis. Selv toiletterne er gennemførte i den mest hyggelige stil.

Øl og snaps
Ligesom med maden har Krofatteren stor respekt for drikkevarerne og her har passionen også været at finde danske leverandører. Morten har samlet 70 forskellige danske snaps med hver deres historie. 11 forskellige danske øl på fad og flaske fra små lokale mikrobryggerier, men også almindelig god pilsner øl. Håbet er at finde endnu flere danske snaps, som kan pryde det brede kort og udvide Danmarks største snapsekort.

Selvom kroen stadig træder sine spæde skridt, er huset allerede fyldt både til frokost og middag. Så derfor er det vigtigt at bestille bord, gerne en uge inden man skal bruge det.