Caffé Italiano hedder det nye sted, som fungerer som café om dagen og trattoria om aftenen.

I caféen kan du i dagtimerne få lette frokostretter som fx salater og pastaretter samt kaffe og hjemmebagte kager, og hver weekend fra 11-14 serveres der italiensk brunch.

Om aftenen står menuen på 4 retter udvalgt af kokken med eller uden vinmenu til. Retterne kan også vælges enkeltvis. Til maden serveres et godt udvalg af vine på glas samt italienske øl og vand.

Foran caféen, som ligger lige bag Østerport Station, er der en lille plads, hvor man kan spise udendørs i solskinsvejr. Shahram Beyk, som står bag det nye sted, fortæller, at der allerede har siddet gæster udendørs, selvom foråret først lige er begyndt at røre på sig.

"Det er især i dagtimerne, der er sol på vores udendørsområde, så selvom den oprindelige plan var bare at åbne som restaurant om aftenen, var det naturligt også at have åbent som café til frokost. Folk i lokalområdet har taget rigtig godt imod det, og vi kommer til at dække op udendørs de dage, vejret er til det," fortæller han.

Jazz hver torsdag
Hver torsdag fra kl. 19 er der ekstra godbidder for jazzfans på Caffé Italiano. Her kommer gruppen Luxus Jazz og spiller afslappede jazzballader, mens gæsterne spiser. Hvis man ikke er til den fulde menu, kan man også bare sidde i baren og nyde et glas vin og lidt antipasti.

Caffé Italiano har åbent hver dag fra kl. 11-22.