6 lækre restauranter med frokost i AarhusRestaurant Klokken er et godt svar på en lækker frokost i Århus

Når man træder ind på Restaurant Klokken, bliver man straks transporteret til en verden, hvor tiden står stille, og man kan nyde den lækre, danske mad i hyggelige omgivelser uden bekymring for klokken. Her serveres gedigent dansk køkken med klassikere som smørrebrød, der vil få enhver til at savle. Klokken har åbent både til frokost og aften, så du kan nyde den gode mad hele dagen. Det er muligvis den bedste frokost i Århus.

 Læs mere om Klokken og book bord her

Picture

Restaurant ET - frokost i Århus

Ved Aarhus å tæt på DOKK1 ligger den franske gourmet Restaurant ÉT (&). Her er stemningen hyggelig, uformel og helt nede på jorden. Her får man den bedste service og intet er overladt til tilfældighederne. Til frokost kan man blandt andet nyde den klassiske ”Moules Marinières” eller Michel Michauds rørte oksetatar med salat, som er en hyldest til en af Dansk Gastronomies største ikoner. Læs mere om Restaurant Et og book bord her

Picture

Forlæns & Baglæns

I Jægergårdsgade ikke langt fra Bruuns Galleri finder man flere gastronomiske åndehuller. Et af stederne er Forlæns & Baglæns som de sidste 10 år har været med til at præge gaden, som emmer af kultur og skæve butikker. Restauranten byder på tapas efterfulgt af en frisklavet økologisk kaffe med hjemmebagt kage. Maden er hjemmelavet og af friske råvarer. Der er fokus på delemad, med små og store tapas samt forfriskende cocktails.
Læs mere om forlæns og baglæns her

Picture

Juliette - fransk frokost i Aarhus

Midt på Jægergårdsgade, en kort gåtur fra Forlæns og Baglæns, ligger Juliette - et autentisk fransk brasserie med en afslappet og stemningsfuld parisien-atmosfære. Deres tavle byder på ugens retter, der altid er lavet med friske, sæsonbetonede ingredienser. Derudover kan man på den faste menu glæde sig til lækre retter som Confit de Canard sandwich eller en klassisk Croque Monsieur eller Madame. Hvis du er klar på en solid frokost i Århus, kan du sagtens skrive Juliette bag øret.
Læs mere om Juliette og book bord her

6 lækre restauranter med frokost i Aarhus_1

Restaurant Hærværk

Lad aftenen styre af køkkenets kreativitet og lokale leverandørers råvarer. Hos Restaurant Hærværk er der styr på hvor alle råvarer kommer fra og menuen sammensættes efter hvad skoven, vandet og luften har bragt denne dag. Det gør det at spise her rigtig spændende og kokkene kan aldrig sige `som vi plejer`. Så nyd en aften med stor smag, god service og hvor økologi og bæredygtighed er den grundlæggende faktor.
Læs mere om Hærværk og book bord her