Picture

Over Middel - Horsens

På restaurant Over Middel kan man vælge mellem seks forskellige bøf menuer, forskellen er her i forholdt til mange andre restauranter, at man selv vælger hvilken udskæring man ønsker til menuen. Her kan vælges mellem Brasiliansk oksemørbrad, Amerikansk Angus filet, Australsk oksefilet, Dansk limousine eller Amerikansk Rib eye. Hertil serveres dagens kartoffel samt årstidens garniture. 

Picture

Ferdinand - Aarhus

Til frokost kan man vælge mellem Tatare de Boeuf, Chevre Chaud, Rib Eye eller man kan prøve kokkens bræt med 3, 4 eller 5 retter.
Om aftenen servere Ferdinand den populære Tasting menu, hvor der tilbydes en række små måltider, som giver mulighed for flere retter og smagsoplevelser, i tastingmenuen svarer to retter svarer til en hovedret og der er derfor mulighed for at vælge flere retter. Ellers kan der også vælges en fastsat 4-retters menu, der skifter efter årstiderne.

 

Picture

Rodizio - Aarhus

Menukortet hos Rodizio er enkelt og overskueligt. Den store grillbuffet, hvor forretsbuffeten er inkl. og bliver suppleret op af en hovedmenu bestående af spydstegt kød serveret direkte ved bordet ad libitum. Her får man alt det kød, som hjertet kan begære. 

Picture

Brasserie Underhuset - Silkeborg

Brasseriet er hyggelig og intim med en frankofil stemning, på menuen er altid en stor bøf fra grill samt retter med fisk, skaldyr og kød, som tilberedes på klassisk fransk manér. Der er desuden lækre desserter og europæiske oste på kortet. 

Picture

A Hereford Beefstouw - Aalborg

A Hereford Beefstouw er helt klart en garanti for bøffer af høj kvalitet, og ligesom på kædens øvrige restauranter kan man i Ålborg få adskillige forskellige udskæringer af krogmodnet, australsk oksekød, som serveres med valgfri smør, kartoffel og tag-selv salatbar til.

 

Picture

Bøf & Vin - Aalborg

Bøf & Vin byder på bøffer stegt på grill og serveret på støbejernstallerkner, som er med til at holde maden varm under hele måltidet. Bøf & Vins stolthed er deres møre Striploin og oksemørbrad serveret med hjemmelavede hvidløgssmør.