Ny ølbar i city

Taphouse i Lavendelstræde har ikke færre end 61 fadølshaner samt masser af øl på flaske. Hvis man er til de gængse mærker, er det ikke Taphouse, man skal besøge, er man en eventyrlysten ølsjæl, er det et sandt mekka. Her er der øl til næsten enhver smag, og folkene bag er nogle af landets allerdygtigste ølkendere, så der er også kompetent rådgivning at få. 

Ny ølbar ved Søerne

Folkene bag den hyggelige Ørsted Ølbar på Østerbro har åbnet en ny ølbar ved søerne, nærmere bestemt Sortedamssøen. Her kan man få omkring 20 forskellige øl fra fad samt godt 100 flaskeøl, så der er øl for enhver smag. Øllene kommer fra mikrobryggerier i hele verden.

Ny ølbar på Vesterbro

Som hjemsted for ølbaren Mikkeler, er Victoriagade lidt af en ølgade, især efter at ølbaren Dia’legd er kommet til. Bag baren står tre ølentusiaster, som har så stor en kærlighed til bryggeriet Refsvindinge på Fyn, at de har valgt at åbne en bar dedikeret til dets øl. Stedets ”husøl” vil være Refsvindinges prisvindende Ale No. 16.

Ny ølbar på Østerbro

Tap 10 er en ny ølbar på Østerbrogade, som specialiserer sig i nordisk øl og cocktails. Øllet tappes fra 10 haner, og derudover kan man få masser af øl fra nordiske bryggerier på flaske – heriblandt indehaverens eget øl,  Hokfeld, som brygges på Vesterbro.

Ny ølbar på Frederiksberg

Frb. Ølbar er en ny ølbar på Frederiksberg, som har øl fra hele verden i sortimentet. Der er 18 fadølshaner og cirka 80 forskellige flaskeøl og desuden et stort udvalg af rom, whisky og andre slags spiritus. Frb. Ølbar har rigtig mange specielle øl, men gængse mærker som Tuborg og Erdinger er også at få, og der bliver ikke set skævt til gæster, der vælger dette fremfor en specialøl.