Picture

Phoviet - lækkert til frokost i Aalborg

På Nytorv ligger den vietnamesiske restaurant Phoviet. Restauranten byder velkommen med autentisk vietnamesisk udsmykning og en hyggelig intim stemning. Her serveres traditionel vietnamesisk mad, med inspiration fra de andre asiatiske køkkener, som alle er kendt for deres friske råvarer og gode smagsoplevelser.

Hvis du søger efter en fantastisk frokostoplevelse i Aalborg, er Phoviet et must-visit. Deres autentiske vietnamesiske madlavning, hyggelige atmosfære og overkommelige priser gør det til et perfekt sted at forkæle dig selv og dine smagsløg. Kom og oplev, hvorfor Phoviet er en af de mest populære frokoststeder i Aalborg!

Der kan vælges et frokosttilbud med fire retter for 98 kr. Tilbuddet gælder mandag til lørdag, eller man kan vælge fra det store menukort.
Der er åben fra kl. 11.30 fra mandag til lørdag. Søndag er der lukket.
 

Picture

CANblau

I hjertet af Aalborg finder man tapas restauranten, CANblau. Restauranten er kendt for, at være byens bedste tapas restaurant. Køkkenet er det spanske og råvarerne er helt i top. Her kan man sammensætte en frokostmenu af både kolde og varme retter. 

Det omfattende menukort hos CANblau er fyldt med en bred vifte af lækre tapasretter. Her kan du finde alt fra klassiske favoritter som patatas bravas og gambas al ajillo til mere unikke og kreative smagskombinationer. Uanset om du er til kød, fisk eller vegetariske retter, er der noget for enhver smag på CANblaus menu. 

Tapas er perfekt at dele og dermed bliver det nemt til en social spiseoplevelse. Ved at dele tapasretterne med dine venner, familie eller kolleger kan I alle nyde og udforske forskellige smagsvarianter sammen. Det skaber en afslappet og livlig atmosfære, hvor samtaler flyder frit og maden bliver til et fælles samlingspunkt.

Åbningstiderne gør det nemt at nyde en lækker frokost hos CANblau, da de har åbent alle dage fra kl. 12.00. Så uanset om det er en hverdag eller en weekend, kan du glæde dig til at indtage en kulinarisk oplevelse i skønne omgivelser.

Picture

Søger du en dansk frokost i Aalborg? Det for du 'Hos Isidor Henius'

Tæt ved havnen ligger smørrebrødsrestauranten Hos Isidor Henius. Der er rødternede duge på alle borde og stilen for en dansk smørrebrødsrestaurant sidder lige i skabet. Der er smørrebrød til enhver smag, hvad enten man er til den højtbelagte med rosa roastbeef eller en friskfanget og smørstegt fiskefilet. Til hvert smørrebrød er der en anbefaling af en passende øl og én af de 12 forskellige Aalborg akvavitter.

Hos Isidor Henius har de alt, hvad hjertet begærer. Her finder du den hyggelige atmosfære, det omfattende udvalg af smørrebrød og de perfekt matchede øl og akvavitter, som tilsammen skaber en unik oplevelse, der vil forkæle dine smagsløg og give dig et indblik i dansk kultur og tradition.

Restauranten åbner dørene kl. 11.30 fra mandag til lørdag, så du kan nyde en tidlig frokost og give dig selv tid til at nyde smagen af klassisk dansk smørrebrød. Vær opmærksom på, at Hos Isidor Henius holder lukket om søndagen.
 

Picture

Fisk & Skaldyr til frokost i Aalborg

Den stilrene Restaurant Fisk & Skaldyr byder velkommen til en hyggelig og hjemlig stemning for enden af Bispensgade. Selvom Fisk & Skaldyr som navnet antyder, er en fiskerestaurant, så er der også andre retter på menuen. Man kan bestille en mør kalvefilet eller en peberbøf af oksemørbrad. Men det er svært ikke at lade sig friste af de mange smagfulde fiskeanretninger.

 Fisk & Skaldyr er åben for frokost alle dage fra kl. 11.30, hvilket giver dig mulighed for at indlede din eftermiddag med en lækker og ernæringsrig frokost. Uanset om du er på arbejde, på shoppingtur eller blot ønsker at forkæle dig selv midt i byen, vil Restaurant Fisk & Skaldyr levere en kvalitetsfyldt frokostoplevelse.

Når du søger efter den perfekte frokostoplevelse i Aalborg, skal du ikke lede længere end Restaurant Fisk & Skaldyr. Med deres fokus på friske fisk og skaldyr, det brede udvalg af retter og den varme og indbydende atmosfære, vil du blive fortryllet af de lækre smagskombinationer og den høje kvalitet af maden.
 

Picture

Restaurant Provence

Restaurant Provence ligger lige overfor SAS-hotellet og Aalborg Casino. Med mere end tyve år på samme adresse betragtes Provence fortsat, som en af Aalborgs bedste restauranter.
Maden er fra det sydfranske køkken, som navnet antyder. Til alle retter bruges danske sæsonvarer, men brødet importeres fra den verdensberømte bager Poilâne i Paris.

 Frokostmenuen hos Restaurant Provence byder på en bred vifte af valgmuligheder. Du kan nyde en klassisk dansk frokost eller vælge mellem caféretter som burgere, sandwich og pastaretter. Uanset om du er til traditionel dansk smørrebrød eller ønsker at udforske de sydfranske delikatesser, vil du finde noget, der tilfredsstiller dine smagsløg.

Når du leder efter en autentisk sydfransk gastronomisk oplevelse i Aalborg, skal du ikke lede længere end Restaurant Provence. Med sin lange historie, brugen af danske sæsonvarer og importerede specialiteter fra Paris vil du blive forkælet med en frokostoplevelse, der fusionerer dansk og fransk kulinarisk kunst på en unik måde.
Der er åben alle dage fra kl. 11.00.


Skal du spise frokost i København? Se vores anbefalinger her!