God mad og terrassehygge på Nikolaj Plads

5 gode restauranter ved Strøget_2

Det er svært at finde et mere centralt beliggende sted end Maven - Restaurant & Vinbar, som ligger i Nikolaj Kirke, ved Strøget, mellem Amagertorv og Ny Østergade. Restaurant Maven er et uformelt spisested med enkle, fransk/italiensk og danske klassikere på kortet.    Der er mange udendørs pladser foran kirken på Nikolaj Plads, hvor man kan slå sig ned med en let frokost eller et glas vin, spændende øl eller cider på fad fra det økologiske bryggeri Braunstein.  

 

Verdens bedste bøf findes på Strøget

5 gode restauranter ved Strøget_3

I en flot hvid bygning på Strøget kan man spise steaks af finsk kødkvæg, som er kåret af World Champions, til at være verdens bedste steaks. Denne tilberedes på grill og serveres med valgfri sides til frokost og aften hos Hereford Village.  Restaurant Hereford Village ligger på første sal med udsigt til Strøget. 

Hyggeligt spisested ved strøget

5 gode restauranter ved Strøget_6

I Læderstræde, parallelt med Strøget ligger Restaurant Zirup med skøn terrasse foran og en flot gårdhave bagved. Maden er international, med gode caferetter til frokost og indbydende aftenkort. Baren er åben til sent, så her kan man hygge i en stemningsfuld atmosfære.

Gode burgere ved Strøget

5 gode restauranter ved Strøget_1

Indled eller afslut shoppingturen på Strøget med en hyggelig brunch, frokost eller middag ved Hoppes hyggelige brændeovn, på fortovet eller i gårdhaven – eller nyd en fantastisk cocktail, før du fortsætter turen ud i byens natteliv. 

Moderne smørrebrød ved Strøget

5 gode restauranter ved Strøget_8

Spis det lækreste smørrebrød til frokost og skønne retter med spændende grøntsager, som tilbehør, men også hvor de har hovedrollen på tallerkenen. Her er dog masser af tyngde i smagen og er man til mere fylde, byder Restaurant Norrlyst både på en frisklavet tartar, braiseret gris og okseskank. Kombiner gerne med de mange special øl fra forskellige bryggerier.

 

SE FLERE GUIDES PÅ SPISELIV.DK