God sushi restaurant på Østerbro

5 gode restauranter på Østerbro

Spis frisklavet sushi med masser af lækre smagsnuancer på Østerbro´s moderne og hyggelige sushi restaurant Karma Sushi. Godt pladseret på Trianglen ved busser, nær Østerport St. og i gå afstand til Parken. Og er man til chokolade, så skal man da lige prøve chokolade fontainen. Karma Sushi er åben til frokost og aften.

LÆS MERE OM KARMA SUSHI OG BOOK BORD

Ægte italiensk restaurant på Østerbro

PictureStart aftenen med italiensk mad og vin hos Ristorante L`Imperatore på Østerbro, nær Parken, tæt på Trianglen og med gode parkeringsmuligheder. Restauranten er romantisk dækket op med stearinlys og duge på bordene, rustik og kunstneriske vægmalerier. Masser af god rustik italiensk mad og stemning, inden turen går til et event i Parken.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Kafe Kapers hyggeligt spisested på Østerbro

5 gode restauranter på Østerbro_3

Spis god cafe mad fra morgen til aften på den hyggelige terrasse eller indenfor i den flotte lyse Pavillion, hvor man kan sidde i læ bag de store glaspartier. Cafeen ligger tæt på Parken og Østre Gasværk samt at der er gode parkeringsforhold nær ved. 

LÆS MERE OM CAFEEN OG BOOK BORD

 Amerikansk burger restaurant på ØsterbroPicture

Inden en begivenhedsrig tur til Parken, kunne man godt fristes til en saftig burger, american style, med milkshakes og fritter. Hos Cocks & Cows er der et væld af lækkerier for de burger sultne og er man i det festlige hjørne, så er der gode cocktails i baren. Fredag og lørdag er baren åben til kl. 02 og køkkenet åben til kl. 22:30.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD

Frankofil bistro på Østerbro

5 gode restauranter på Østerbro_2Spis på en hyggelig fransk bistro med ternede duge, lys på bordet og masser af frankofile retter med franske vine til. Kl 17:30 står Rene Noir klar med franske fristelser, hvadenten man er til Østers og Champagne eller en større menu. Kun et lille kvarters gåtur til Parken eller hop på en af de mange busser, som kører lige ned til Trianglen.

LÆS MERE OM RESTAURANTEN OG BOOK BORD