Den gode franske cafe ved Sankt Hans Torv

5 gode restauranter på Nørrebro

Sebastopol er en institution på Nørrebro, og cafeen har ligget på Sankt Hans Torv allerede før, torvet blev hipt. Det er altså mange år siden… Stilen er frankofil med franske bistroretter på aftenkortet og caferetter som sandwich, salater og den slags om dagen. Niveauet er altid højt og priserne rimelige. 

På varme dage er det et must at sidde udenfor ved et af de mange borde på torvet og nyde atmosfæren. Her kan du være en del af det afslappede og livlige Nørrebro-miljø, der udfolder sig omkring Sankt Hans Torv. Det er en fantastisk mulighed for at iagttage mennesker, nyde din mad og drikke og virkelig føle pulsen af Nørrebro.

Når du søger efter en restaurant på Nørrebro, er Sebastopol et godt bud. Dets status som en institution og dens franske charme gør det til et unikt og autentisk valg. Uanset om du ønsker at nyde en hyggelig frokost eller en romantisk middag, vil Sebastopol imødekomme dine forventninger med sin udsøgte mad, afslappede atmosfære og beliggenhed midt i Nørrebros hjerte.


Moderne Pizza koncept - Pico, en pizza restaurant på Nørrebro

5 gode restauranter på Nørrebro_12

Hos Pico Pizza kan nyde flere slags pizzaer som et måltid eller dele med selskabet. Pizzaerne kommer med alt fra proteinrigt, vegetarisk, vegansk og glutenfri topping. For samme pris kan man selv vælge tre pizzaer fra hele menukortet eller kombinere med forskellige små friske salater. På Pico’s drikkekort er der et bredt udvalg af drikkevarer at vælge imellem, herunder velsmagende cocktails, naturlige vine, sodavand lavet med økologiske ingredienser og øl, som er produceret lokalt.

Når du søger efter en restaurant på Nørrebro, er Pico Pizza et must-visit. Deres fokus på lækre pizzaer med et bredt udvalg af toppings og drikkevarer, der passer til enhver smag, gør det til et populært valg blandt lokalbefolkningen og besøgende. Uanset om du er på udkig efter en hyggelig middag med venner eller en afslappet frokostpause, vil Pico Pizza give dig en fremragende spiseoplevelse.

Europæiske retter får nyt liv på en restaurant på Nørrebro

5 gode restauranter på Nørrebro_17

Bistro RK har specialiseret sig i at give velkendte europæiske retter et nyt pust og byder på et omfattende spisekort. Udvalget spænder fra delikate blåmuslinger fra Venø, til Tournedos Rossini med hvide asparges, når de er i sæson, og endda skønne vegetariske og veganske retter. Gæsterne kan derfor opleve en alsidig og spændende smagsoplevelse, som ingen anden restaurant på Nørrebro.

Med deres kreative tilgang og fokus på kvalitet er Bistro RK dedikeret til at skabe en alsidig og spændende spiseoplevelse. Hver ret er nøje sammensat og præsenteret på en måde, der vil vække dine smagsløg og tilfredsstille din gastronomiske nysgerrighed. Uanset om du er til klassiske favoritter eller ønsker at udforske nye smagskombinationer, vil Bistro RK imødekomme dine ønsker

Når du søger efter en restaurant på Nørrebro, bør Bistro RK være øverst på din liste. Deres fokus på at give velkendte retter et nyt pust og deres brede udvalg af smagfulde muligheder vil glæde både lokale og besøgende. Uanset om du er på udkig efter en romantisk middag, en hyggelig frokost eller en aften i godt selskab, vil Bistro RK levere en kulinarisk oplevelse, du sent vil glemme.

Miniburgere i urbant miljø ved søerne - burger restaurant på Nørrebro

5 gode restauranter på Nørrebro_15

På hjørnet af Nørrebrogade og Peblinge dosseringen med udsigt til byens liv og søerne. Hersker en glad og dynamisk kultur, med et helt unikt burger koncept hos Sliders. Her er en burger ikke bare en burger - hver Slider, som miniburgeren hedder, har sin egen unikke smag, i en lille juicy briochebolle og pakket eksklusivt ind. Hos Sliders er der altid 10 forskellige sliders at vælge imellem, hvoraf 4 af dem er vegetariske. Deres menu opdateres løbende, så du altid kan finde nye og spændende smagsoplevelser. Uanset om du er kødelsker eller vegetar, vil Sliders forkæle dine smagsløg med en bred vifte af saftige og velsmagende miniburgere.

Hyggelig cafe med udsigt til søerne

5 gode restauranter på Nørrebro_16

Cafe 22 er beliggende ned til de smukke søer i København. Cafeen byder på en god oplevelse i rolige og hyggelige omgivelser. Uanset om du er i humør til en frisk kop kaffe eller en let anretning, eller om du vil sammensætte en lækker to- eller tre-retters menu, er Cafe 22 det perfekte sted for en hyggelig stund. Med sin fantastiske beliggenhed mellem de grønne områder og det pulserende liv på Nørrebro er Cafe 22 det oplagte valg for enhver, der ønsker at nyde en iskold øl eller en kop kaffe i dejlige omgivelser. Uanset om du er på en romantisk date eller ude med en veninde, vil Cafe 22 skabe en behagelig atmosfære og give dig mulighed for at slappe af og nyde øjeblikket.

Når du søger efter en restaurant på Nørrebro, er Cafe 22 en sikker anbefaling. Deres unikke beliggenhed, hyggelige atmosfære og mangfoldige menu vil glæde både lokale og besøgende. Uanset om du ønsker en afslappet kaffepause, et let måltid eller en komplet kulinarisk oplevelse, vil Cafe 22 imødekomme dine forventninger.

SE FLERE SPISESTEDER PÅ NØRREBRO PÅ SPISELIV.DK