Picture

Tapas tallerken hos La Roche

På det populære Lilla Torg, der ligger tæt på centralstationen og lige ved siden af det livlige gågadeområde, der fører dig gennem Malmøs butiksliv, finder man den charmerende restaurant La Roche vin & tapas. Her kan man opleve den autentiske smag af spanske tapas og nyde et udvalg af gode vine. Restauranten åbner dørene allerede kl. 11:30 på hverdage og kl. 12:00 om lørdagen, så man kan starte tidligt og få en fantastisk madoplevelse.

La Roche vin & tapas er kendt for at tilbyde en bred vifte af smagsoplevelser, der repræsenterer den spanske kulinariske tradition. Fra lækre småretter fyldt med smagfulde ingredienser til nøje udvalgte vine, er der noget for enhver smag og anledning. Uanset om man ønsker at nyde en let frokost eller en afslappet middag i godt selskab, vil La Roche vin & tapas imødekomme ens forventninger og skabe en mindeværdig oplevelse i hjertet af Malmø.Picture

En af de restauranter i Malmø med bedst udsigt - Salt & Brygga

Med en betagende udsigt over Øresundsbroen og den lille hyggelige marina, der let kan nås fra Malmøs centrale station, ligger Salt & Brygga. Uanset vejret kan man altid nyde en fantastisk panoramaudsigt og smage på fantastisk mad, der serveres på elegant anrettede tallerkener. Restauranten er et perfekt sted at besøge, når sulten melder sig, da frokosten starter kl. 11:30 på hverdage og kl. 12:00 i weekenden.

Salt & Brygga er kendt for sin kvalitet og ekspertise inden for madlavning. Menuen byder på en bred vifte af retter, der er nøje tilberedt med sans for detaljen og smagsoplevelsen. Uanset om man er til fisk, skaldyr eller kødretter, vil man finde noget, der passer til sin smag og præferencer. Restauranten åbner også mandage og søndage fra 1. april og hele sommersæsonen, så man kan nyde den skønne atmosfære og den kulinariske oplevelse, som Salt & Brygga har at tilbyde.

Picture

Denne her topper de Fransk inspireret restauranter i Malmø - Gamla Brogatan
Lige i nærheden af Trianglen og Davidshall finder man en charmerende, fransk-inspireret bistro med et imponerende udvalg af øl. Denne hyggelige restaurant er kendt for sin gode stemning og afslappede atmosfære. Om fredagen er der frokost fra kl. 11:30, mens servicen starter kl. 16:00 på alle andre dage. Uanset om man ønsker at nyde en lækker måltid eller bare slappe af med et køligt glas øl i baren, er dette det perfekte sted at besøge.

Menuen på Gamla Brogatan byder på et bredt udvalg af fristende retter, der afspejler den autentiske franske køkkenkunst. Fra klassiske bistro-favoritter til innovative smagskombinationer er der noget for enhver gane. Og hvis man har lyst til en hyggelig eftermiddag med kolleger eller venner, er det oplagt at nyde en "afternoon beer" og nyde en lille lækker snack efter arbejdet.

Uanset om man er på udkig efter en dejlig frokost eller en afslappende aften i godt selskab, vil denne fransk-inspirerede bistro med det gode ølkort sikre en uforglemmelig oplevelse.

Picture

Carnivore Steak House

Efter en lang og energisk gåtur rundt i Malmø kan man måske få lyst til at prøve et sydamerikansk inspireret madkoncept. Hos Carnivore, som befinder sig i gåafstand fra det centrale Malmø og tæt på Caroli kvarteret, kan man opleve en sand kødelskers paradis. Her får man serveret forskellige lækre udskæringer ad libitum, herunder saftig oksefilet, velsmagende ribeye og mørt mørbrad. Carnivore imponerer også med en frisk og velsmagende salatbar, der er fyldt med friske grøntsager og saucer, som passer perfekt til kødet. Restauranten åbner kl. 17:00 og står klar til at betjene sine gæster med ikke blot fremragende mad, men også en bred variation af vine, der komplementerer smagsoplevelsen.

Det sydamerikanske twist og fokus på kvalitetskød gør Carnivore til det ideelle sted for alle kødelskere, der ønsker at forkæle deres smagsløg og nyde en autentisk og fyldig madoplevelse. Så hvis man er på udkig efter en unik og velsmagende madoplevelse i Malmø, er Carnivore et oplagt valg.

Picture

En af de restauranter i Malmø man SKAL besøge - Jospers

Jospers, vin & grill er en lille skjult perle beliggende på det livlige Lilla Torg i hjertet af Malmø. Med kun få minutters gang fra centralstationen er dette stedet, hvor man kan opleve en ægte Catalansk tapas oplevelse og nyde en afslappet atmosfære. Restauranten byder på en imponerende vinliste med vine fra hele verden, der kan nydes i glasset til yderst rimelige priser. Dette giver gæsterne mulighed for at udforske og nyde en bred vifte af vinoplevelser, der perfekt komplementerer de delikate smagsnuancer i tapas retterneFredag og lørdag åbner Jospers, vin & grill allerede kl. 12:00, hvilket gør det til det perfekte sted at indtage en dejlig frokost. I hverdagene står servicen klar fra kl. 17:00, hvilket betyder, at man kan forkæle sig selv med en fantastisk middag efter en travl arbejdsdag.

Jospers vin & grill er en ægte oase af lækre Catalanske tapasretter, hvor man kan slappe af og nyde en aften med gode venner eller familie. Med sin hyggelige atmosfære, imponerende vinkort og velsmagende tapas, er dette stedet, hvor man kan opleve en bid af Catalonien midt i Malmø.