5 gode restauranter i Malmø

16/12 2016
Opdateret 4/1 2017

 

Skal du på shoppe tur i Malmø og kunne det være rart at nyde en dejlig frokost (Lunch på svensk) eller afslutte dagen med en skøn middag med vandudsigt. Her er en guide over nogle af de mange gode restauranter i Malmø.

Tapas tallerken hos La Roche

Tapas tallerken hos La Roche

På det populære Lilla Torg, tæt på centralstationen og klods op af det store strøg som fører dig igennem Malmø´s butiksliv, ligger La Roche vin & tapas. Her finder man spanske tapas og gode vine, som kan nydes allerede fra kl. 11:30 på hverdage og kl. 12:00 om lørdagen.

La Roche Vin og Tapass profil på Spiseliv »

Salt & Brygga

Salt & Brygga

Med fri udsigt til Øresundsbroen og en lille hyggelig marina i gå afstand fra centralstationen i Malmø, finder man Salt & Brygga. Her er altid en smuk udsigt uanset vejret og dejlig veltilavet mad på tallerkenerne. Frokosten starter kl. 11:30 på hverdage og kl. 12:00 lørdag og søndag. (Mandage og søndage åbner fra 1. april og hele sommeren)

Salt & Bryggas profil på Spiseliv »

Gamla Brogatan

Gamla Brogatan

Tæt på Trianglen og Davidshall ligger en hyggelig franskinspireret bistro med et godt ølkort. Om fredagen er der frokost fra kl. 11:30, alle andre dage starter servicen kl. 16:00, hvad enten man er til en god omgang mad eller et koldt glas øl i baren. Her er en rigtig god stemning, da mange også kommer til en enkelt "afternoon beer" og en lille bid mad efter arbejde.

Gamla Brogatans profil på Spiseliv »

Carnivore Steak House

Carnivore Steak House

Efter en lang travetur rundt i Malmø, er det måske sydamerikansk inspireret madkoncept som trækker. Hos Carnivore som ligger tæt på Caroli kvarteret, igen i gå afstand fra det centrale Malmø, får man forskellige gode udskæringer ad libitum. Her er bl.a. oksefilet, ribeye og mørbrad. En frisk salat bar med saucer som passer til kødet. Restauranten åbner kl. 17:00 og står klar til at servicere Jer med god mad og en god variation af vine.

Carnivores profil på Spiseliv »

Jospers vin og grill

Jospers vin og grill

Jospers, vin & grill ligger på Lilla Torg, som er få minutters gang fra central stationen i Malmø. Her finder man en lille oase af Catalanske tapas, afslappet atmosfære og vin fra hele verden, som fåes glasvis til meget rimelige priser. Fredag og lørdag kan frokosten indtages fra kl. 12:00 og i hverdagene er servicen klar fra kl. 17:00.

Jospers vin & grills profil på Spiseliv »

 

 

 

 

Nyhedsbrev

Modtag det ugentlige nyhedsbrev fra Spiseliv med inspiration til madoplevelser – ude og hjemme.