5 hyggelige vinbarer i København_9Vinum Historía - Hjemlig hygge og masser af glas

Vinum Historía er en hyggelig vinbar tæt på Nørreport, med en hjemlig indretning og fortovspladser under markiserne ud til Vendersgade. Masser af skønne vine på glas fra hele verden, mange på flaske fra kælderen og en stemningsfuld atmosfære. Personalet på Vinum Historía er altid klar til at hjælpe med den helt rigtige vin for dig. Det er en perfekt destination for en hyggelig eftermiddag med venner, aftensmad eller en romantisk date i stearinlysets skær.

5 hyggelige vinbarer i København_10

Nebbiolo Winebar - En foretrukken vinbar i København

I Store Strandstræde ligger Nebbiolo Winebar. Her kan du opleve, at gode vine kan nydes i rigelige mængder, uden at det skal koste en bondegård. Ydermere serveres en lille snack og vand til at starte med, alt imens vintjeneren sikre sig, at hver gæst får lige den vin som passer. Dette sker ved, at vintjeneren pejler sig ind på den enkeltes smag, finder nogle flasker frem til smagning og helmer ikke før gæsten er glad. Uanset om du foretrækker en fyldig rødvin eller en let hvidvin, er der noget for enhver smag på deres menu. Deres dygtige vintjenere er også altid parate til at hjælpe med at finde den perfekte vin til enhver lejlighed, og deres ekspertise og passion for vin gør det til en unik oplevelse at besøge Nebbiolo Winebar.

5 hyggelige vinbarer i KøbenhavnThe Secret - Mad og vin

Nordre Fasanvej på Frederiksberg gemmer på en hyggelig vinbar med et simpelt koncept, som kan sende dig på et eventyrligt vin-odysse. Hver flaske er forsynet med en pris – tydeligt skrevet på flasken. Herefter betaler du kun for den mængde vin, du får skænket. Enkelte undtagelser gælder dog større, uåbnede vine. Deres udvalg af vine spænder bredt fra klassiske europæiske vine til mere eksotiske og sjældne vine fra andre dele af verden, og deres kyndige personale er altid klar til at guide dig gennem deres omfattende menu. Besøg denne vinbar på Frederiksberg for en unik vinoplevelse i afslappede omgivelser. Deres venlige og kyndige personale er altid parate til at guide dig igennem deres omfattende udvalg af vine, og hjælpe dig med at finde den perfekte vin til din smag og anledning. Med sin centrale beliggenhed på Frederiksberg er det nemt at nå frem til, og med sit afslappende og hyggelige miljø er det det perfekte sted at nyde en afslappende aften med vennerne eller en romantisk date.  The Secret Mad og Vinbar

5 hyggelige vinbarer i København_2Café Dan Turéll - vinbar med fokus på fransk

Café Dan Turèll blev et ikonisk og populært sted i 1980'erne takket være sine smukke franske kaffemaskiner, farverige indretning, flippermaskine, jukebox og ikke mindst den legendariske Chili con Carne. Hvis du besøger Dan Turéll i Store Regnegade, kan du forkæle dig selv med et stort udvalg af franske vine, herunder champagner, hvidvine, rødvine, rosévine og endda orange vine. Og hvis du bliver sulten, er der masser af franske snacks og retter at vælge imellem, som passer perfekt til vinene. Café Dan Turèll er også kendt for sine kulturelle arrangementer og events, herunder koncerter, udstillinger og litterære arrangementer, der alle tilføjer en ekstra dimension til oplevelsen. Det er det perfekte sted at mødes med venner eller kollegaer, og med sin centrale beliggenhed er det nemt at nå frem til fra næsten alle dele af byen.

Uanset om du er en ivrig vinelsker eller blot ønsker at nyde en kop kaffe og en bid mad i hyggelige omgivelser, så er Café Dan Turèll et besøg værd. Med sin autentiske franske charme, imødekommende personale og omfattende udvalg af vine og snacks er det ikke svært at forstå, hvorfor dette sted har været en institution i København i så mange år.

Se Restauranter med unikke vinkort

Se flere guides på Spiseliv