Vinbar i København -  steder du skal besøge_2Vinum Historía - Hjemlig hygge og masser af glas

Vinum Historía er en hyggelig vinbar tæt på Nørreport, med en hjemlig indretning og fortovspladser under markiserne ud til Vendersgade. 

Vinum Historía kan præsentere dig for et væld af skønne vine fra hele verden, som du kan nyde i glasset. Der er også et bredt udvalg af flasker direkte fra kælderen, der giver dig mulighed for at udforske vine af høj kvalitet. Uanset om du er til klassiske vine eller ønsker at prøve noget mere unikt, vil du finde noget, der tilfredsstiller din smag.

Personalet på Vinum Historía er altid klar til at hjælpe med den helt rigtige vin for dig. Det er en perfekt destination for en hyggelig eftermiddag med venner, aftensmad eller en romantisk date i stearinlysets skær.

Når du søger efter en vinbar i København, er Vinum Historía et must-visit. Med sin beliggenhed tæt på Nørreport, den hjemlige indretning og den imødekommende atmosfære vil du blive forkælet med en vinoplevelse, der appellerer til alle sanser.

5 hyggelige vinbarer i København_10

Nebbiolo Winebar - En foretrukken vinbar i København

I Store Strandstræde ligger Nebbiolo Winebar. Her kan du opleve, at gode vine kan nydes i rigelige mængder, uden at det skal koste en bondegård. Ydermere serveres en lille snack og vand til at starte med, alt imens vintjeneren sikre sig, at hver gæst får lige den vin som passer. Dette sker ved, at vintjeneren pejler sig ind på den enkeltes smag, finder nogle flasker frem til smagning og helmer ikke før gæsten er glad. Uanset om du foretrækker en fyldig rødvin eller en let hvidvin, er der noget for enhver smag på deres menu. Deres dygtige vintjenere er også altid parate til at hjælpe med at finde den perfekte vin til enhver lejlighed, og deres ekspertise og passion for vin gør det til en unik oplevelse at besøge Nebbiolo Winebar.

Når du søger efter en vinbar i København, må du ikke gå glip af Nebbiolo Winebar. Beliggende i hjertet af byen, der er kendt for sin vinelskende kultur, tilbyder denne vinbar en verden af vine, der kan nydes i en afslappet og hyggelig atmosfære. Uanset om du er en erfaren vinkender eller blot ønsker at udforske vinsmagningens verden, vil Nebbiolo Winebar imødekomme dine forventninger og levere en vinoplevelse udover det sædvanlige.

Vinbar i København -  steder du skal besøge

Roots Vinbar - Hyggelig vinoase på Østerbro

I hjertet af Østerbro lige mellem Trianglen og Sortedams Dossering, også kendt som søerne, har Roots åbnet den hyggeligste vinbar med højt til loftet og lækre anretninger til at akkompagnere vinen med. Vinbaren har vinduer ud til Østerbrogade med højborde og væggene fyldt med spændende vinflasker, som alle kommer fra helt små vin producenter. Så her får du mulighed for at smage vine, som kun få kan købe og tilmed lade dig overraske af vine fra "nye vin lande". Roots vinbar serverer italienske specialiteter til vinen og vintjeneren sørger for at finde vinen til hver en gæst. Kom indenfor til en hyggelig eftermiddag eller aften hos gæstfrie Roots vinbar. Roots vinbar ligger også på Strandvejen i Hellerup og på Teglholms Østkaj i Sydhavnen.

Vinbar i København - 4 steder du skal besøge_2

Balthazar - speciale i Champagne

Specialiteten er champagne, og Balthazar har Danmarks største champagneudvalg med mere end 160 forskellige flasker at vælge imellem. Champagne går igen på cocktailkortet, hvor man finder champagnecocktails udviklet af Balthazars bartendere, som er blandt landets bedste mixologer, og som altid er villige til at dele deres passion for cocktails og champagne. Der er også klassiske cocktails at få, men det er på champagnecocktailkortet, at bartenderne får frit spil til at vise, hvad de kan.

Balthazar stræber efter at skabe en uovertruffen oplevelse for deres gæster. Med deres omhyggeligt udvalgte champagner og deres passionerede bartendere er hver enkelt besøg en fest for sanserne. Uanset om du er en erfaren champagnekender eller blot nysgerrig efter at udforske denne elegante drik, vil Balthazar opfylde dine forventninger og tage dig med på en uforglemmelig smagsrejse.

Når du søger efter en førsteklasses vinbar i København, er Balthazar det perfekte valg. Med deres imponerende udvalg af champagne og dygtige bartendere, vil du opleve en vinbar i verdensklasse. Balthazar er dedikeret til at give dig en exceptionel oplevelse fyldt med luksus, elegance og smag.

Se Restauranter med unikke vinkort

Se flere guides på Spiseliv