AmoRomA
Restaurant

AmoRomA

Vestergade 60 | 8000 Aarhus
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Italiensk restaurant med pizza

2.

Rustikke små stuer 

3.

Selskabslokale

Profil

Autentisk italiensk restaurant i hjertet af Aarhus

Pris
Frokost

65 - 105

Hovedret

115 - 175

Åbningstider
Pizzeria:
Tirsdag - lørdag 12.00-15.00 / 16.00-22.00
Søndag - mandag 16.00-21.30

Restaurant:
Tirsdag - lørdag 12.00-15.00 / 17.00-22.00
Søndag - mandag: LUKKET
Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 4.5

4.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4.5 4.5
Spiseliv logo
4.5

Spiseliv Rating 4.5

Hos AmoRomA i den hyggelige Vestergade i Aarhus serveres traditionelle italienske retter både til frokost og aften. Maden er lavet fra bunden og bære sin største inspiration fra området omkring Rom i Italien. Her møder man den helt rette italienske stemning, her er en hyggelig, familiær og afslappet atmosfære.

Alle retter er hjemmelavede, også den udsøgte pasta, maden er tilberedt med årstidens råvarer og med produkter importeret direkte fra Italien. På menukortet finder man den berømte antipasto misto, som er en udsøgt starter inden de varme retter. AmoRomA er allerede kendt for deres pizza, da indehaveren Bruno Matruglia tidligere har haft de kendte steder Casa Mia og IL Mercatino. Pizzaerne bliver lavet i en Morello pizzaovn, som er med til at gøre pizzaerne endnu bedre, her får man serveret en sprød pizza, præcis som man kender dem fra Italien.

AmoRomA importere alle deres italienske varer direkte fra moderlandet og er derfor som nogle af de få i Aarhus, en autentiske italiensk restaurant, hvor man kan få den ægte smag af Italien.

Det er muligt at holde sine selskaber i restauranten, hvad end det er en julefrokost, barnedåb eller den runde fødselsdag.

 

Andre spisesteder

Bestil bord på AmoRomA

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra AmoRomA