Aji sushi
Restaurant

Aji sushi

Lyngby Hovedgade 50 | 2800
Sabina
Spiseliv.dk
Profil

Running sushi med smag!

Pris
Frokost

98 - 138

Hovedret

138 - 228

Åbningstider
Alle dage: 12:00 - 22:00
Søndag: 12.00 - 21.00

Running sushi aften: fra kl. 17:00
Frokost

Alle dage: 12:00 - 16:00

Running sushi frokost: kl. 12:00 - 16:00

Det siger gæsterne
4.4

powered by

Spiseliv logo
4.4

Spiseliv Rating 4.4

"Aji" betyder smag på japansk, og på restaurant Aji er smagen det vigtigste element i oplevelsen. Her serverer man Kaiten Zushi, nok bedre kendt som running sushi. Med andre ord bænkes gæsterne omkring et transportbånd, som bevæger sig igennem restauranten, og man vælger selv de retter, man har lyst til.

Sushien laves, mens man sidder ved båndet for at sikre, at intet kører rundt i for lang tid og dermed mister sushiens vigtigste karakteristika; friskheden. I køkkenet eksperimenteres der med råvarer og ingredienser, så det ikke er de samme retter, der er at finde på båndet hele tiden. Derudover er der naturligvis også almindelige nigirier og makiruller.

Til frokost koster hele herligheden 138 kr., men så kan man også spise alt det sushi, man har lyst til.

Til aften koster det lidt mere, 268 kr., da udvalget er endnu større, bla.a. Sashimi og tun. Om aftenen kan der også vælges blandt sticks og japanske hovedretter, som gerne laves specielt efter kundens ønsker. Alt laves frisk i det åbne køkken, så nysgerrige gæster kan kigge med. Er man ikke til sushi, kan man bestille nogle af de dansk/japansk inspirerede retter, feks. en grillet oksefilet i skiver rullet med enokisvampe.

Hvis ikke man vil sidde omkring transportbåndet, serveres der også i det tilstødende lokale, hvor der er plads til op til 85 gæster. Selskaber er meget velkomne. De fleste retter på menuen fås også som take-away. Bordbestilling er nødvendig i restauranten.

Andre spisesteder

Bestil bord på Aji sushi

*Bemærk, at reservationen først er gældende, når du har modtaget en bekræftelse fra Aji sushi