Restaurant Sejlklubben Frem
Restaurant

Restaurant Sejlklubben Frem

Strandvænget 65 | 2100 København Ø
Sabina
Spiseliv.dk

3 hurtige

1.

Dansk restaurant i Svanemøllehavn

2.

Stor frokostbuffet i weekenden

3.

Selskabslokaler med havneudsigt

Profil

Dansk restaurant og selskabslokaler i Svanemøllehavnen

Pris
Hovedret

89 - 168

Menu

369 - 629

Åbningstider

A la carten:
Tirsdag - torsdag: 17:00 - 22:00
Selskaber:
Efter aftale

Frokost

Frokost buffet hver lørdag og søndag: kl. 12:00 - 17:00

Det siger gæsterne
Tripadviser Logo 3.5

3.5 anmeldelser

Tripadviser Logo Google Rating
4 4
Spiseliv logo
3.8

Spiseliv Rating 3.8

Restauranten ved Sejlklubben Frem ligger helt ned til vandet med panoramaudsigt over Svanemøllehavnen, og den er åben for alle - også dem uden båd.

Kom ud til havnen, bliv modtaget med et smil og nyd en maritim stemning med god dansk mad i hverdagene fra kl. 17:00, stor frokostbuffet lørdag/søndag og til aftenselskab i weekenden. Her er gode parkeringsforhold og hyggelige gåture omkring havnemiljøet samt små terrasse områder.

På menuen er bl.a. steak bearnaise, suppe, salat, wienerschnitzel og selvfølgelig smørstegt vesterhavsrødspætte. Lørdag og søndag er den store frokostbuffet med alt, hvad hjertet kan begære af frokostklassikere.

Om sommeren kan man sidde ude og spise til lyden af bølgeskvulp. I omskifteligt vejr kan maden nydes indendørs eller i den overdækkede gårdhave, som er indrettet i sydlandsk stil med rødternede duge, palmetræer og kulørte lamper.

Sejlklubben Frem er et oplagt sted til selskaber. Ikke alene er udsigten fænomenal, der er også rygekabine, jukeboks, parkering lige ved døren og op til 200 pladser indendørs samt mulighed for, at en del af arrangementet kan foregå ude. Menuen vælges fra selskabskortet, der byder på dansk/fransk køkken med årstidens tilbehør.

Andre spisesteder